Pünkösdfürdői Családi Futónap beszámoló

Óbuda-Békásmegyer családi sporteseménye 3. alkalommal került megrendezésre a Pünkösdfürdő parkban 2024. április 27-én, amelyre több, mint 500 futó készült nagy lelkesen. A Pünkösdfürdői Családi Futónapon nyugodt környezetben, zöldellő fák és virágzó bokrok szegélyezte útvonalon futhattak a versenyzők.

A legkisebbeket 500 méteres távok várták, nagyobbak pedig 3 km, 7 km, 14 km és 21 kilométeren bizonyíthattak. A hosszabb távok versenyzői már professzionális időméréssel állhattak a rajthoz. A baráti társaságok, sportbarátok pedig közösen versenyezhettek a félmaraton váltóra nevezve. Az óbudai sportközösségek is képviselték magukat a versenyen, az SC Squadra Buda tagjai szép számmal vettek részt a rendezvényen, az Esernyős futóközössége is eredményes napot zárt. A CoffeeRUN Sportegyesület tagjai is kimagasló eredményeket értek el amellett, hogy önkénteseik segítették a rendezvény zökkenőmentes lebonyolítását.

 

Az Esernyős Óbudai Kulturális és Sport Nonprofit Kft. és Óbuda-Békásmegyer Önkormányzatának célja, hogy az óbudai lakosoknak lehetőséget biztosítson a sportélmény szerzésre, a hobbi jellegű versenyzési élményre, a családoknak a közös sikerélmény szerzésre és felkészülési lehetőséget biztosítson egy jövőbeni kitűzött maratoni táv lefutásához. Kortól, nemtől függetlenül mindenki megtalálhatta a számára legideálisabb távot. A futáson kívül számos izgalmas és interaktív programon vehettek rész a versenyzők és a szurkolók egyaránt a Ninja Academy Budapest jóvoltából.

 

 

 

1037 Budapest, Laborc u. 2.

tel: +36 1 388 9770

tel./fax: +36 1 250 1346

e-mail: info@esernyos.hu

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás
Rendben!

Fenntartó