A nagy óbudai sportrendezvények sorából nem maradhat ki a kerékpáros nap, a Tour de Óbuda.


A III. kerületi lakosság által kedvelt sportesemény hagyományosan az óbudai Fő térről indul, a rövid (15 km) és hosszú (38 km) távok 2016 óta kiegészültek egy extra úttal is, egészen Leányfaluig (52 km) lehet kitekerni. Tekerés közben érdemes időt szakítani a táj és a Duna-part különleges szépségére is.

A rendezvény időpontja: 2018. június 2. szombat

A Tour de Óbuda kerékpáros napon a távok szinte bármilyen kerékpárral, minimális kerékpáros tudással is teljesíthetőek.
A kerékpározás népszerűsítése és az egészséges, kellemes időtöltés biztosítása mellett célunk a lakosság figyelmének felhívása a biztonságos kerékpáros közlekedésre és a KRESZ ismeretére. Ennek apropóján a rendezvényhez kapcsolódóan meghirdetjük a Kresz-biztos kerékpár programot.
Azon nevezett résztvevőink, akik nem rendelkeznek Kresz-biztos kerékpárral, de a rendezvény előtt felszerelnék kerékpárjaikat az érintett tartozékokkal 20 % kedvezményben részesülnek a végösszegből! Az akcióban részt vevő üzletekben vásárlás után mindenki egy Tour de Óbuda – Kresz-biztos kerékpár! 2017 feliratú matricát kap, melyet a kétkerekűjére is felragaszthat.


Tour1
Tour2
Tour3
Tour4
Tour5
Tour6

Kell-e nevezni a rendezvényre?*

IGEN, 2017-től kötelező nevezés van mindenkinek, aki részt szeretne venni. A nevezéseket érkezési sorrendben tudjuk fogadni május 7-28. között: ...nevezési felület hamarosan...

A rendezvény az óbudaiaknak ingyenes, a nem kerületi 14 év felettiek 1000 forint helyszíni fizetés ellenében indulhatnak.
A nevezési díj tartalmazza:

 • indulási lehetőséget,
 • frissítést, szervizt
 • orvosi ügyeletet 16.00 h-ig 
 • 1 db jegyet a 14 órai nyereménysorsoláshoz
Mit jelent az, hogy KRESZ-biztos kerékpár? Hol és mikortól kaphatok kedvezményt? Miért érdemes felszerelni a kerékpárt? Lesz-e szerviz- és frissítő-ellenőrző állomás? Mi az útvonal? Van-e szintidő? Hogyan vehetek részt a sorsoláson?

Minden információt megtalálsz egy helyen: ...hamarosan....

Interaktív térkép: https://www.google.hu/maps/@47.579313,18.9993032,11z/data=!4m2!6m1!1szjv0JdwNjN3c.kySJ-eZ105Bk 

A résztvevő nyilatkozata, melyet a nevezéssel elfogad:

 • Az online nevezés regisztrációs adatlapjának kitöltése önkéntes adatközlés. Hozzájárulok, hogy a nevezési lapon szereplő adataimat a rendező, az Óbudai Sport és Szabadidő Nonprofit Kft. az esemény adatbázisában nyilvántartsa. Az adatokat a rendező kizárólag saját részére használja fel. (További információ található az Adatkezelési tájékoztató-ban)
 • A rendezvényen készülő film és képanyagokban, elektronikus és nyomtatott sajtóban, valamint ezek reklámcélú felhasználásában szerepelhetek, ezért ellenszolgáltatást nem kérek.
 • A Tour de Óbudán a saját felelősségemre veszek részt.
 • Egészségesen és fizikailag felkészülten állok rajthoz.
 • Szükség esetén az orvosi vizsgálatba beleegyezem, az orvos utasításait elfogadom.
 • Ha a fenti okokra, vagy a (verseny)kiírásban szereplő rendelkezések megszegésére visszavezethetően, avagy (verseny)baleset esetén bármilyen károsodás ér, illetve távolmaradásom esetén a rendezők felé követeléssel nem élek.
 • A (verseny)kiírás rendelkezéseit ismerem és betartom!
 • Az on-line nevezés "elküldésével" a nyilatkozat tartalmát magamra nézve kötelező érvényűnek fogadom el!
 • A túrán a bukósisak viselése ajánlott!

Egyéb:

 • A rendezvény a jelen kiírás szabályai szerint kerül lebonyolításra.
 • A rendezvényen mindenki saját felelősségére indulhat, a közlekedési (KRESZ) szabályok betartása mellett.
 • Az esetleges balesetekért a rendező semmiféle felelősséget nem vállal, kártérítésre nem kötelezhető!

Kapcsolódó híreink

Programok a Tour de Óbuda nyereménysorsolásáig

Ha túl korán érnél vissza a célba se menj haza, a sorsolásig az alábbi izgalmas programokkal várunk a Laktanya utcai sportparkban: Kerékpár szimulátor – a Békásmegyeri Vándor Kerékpáros Klub jóvoltából próbálhatjátok ki. E-bike – Hogyan működik és miben más? Mennyibe…

Június 10-én gyertek tekerni!

Mit jelent az, hogy KRESZ-biztos kerékpár? Hol és mikortól kaphatok kedvezményt? Miért érdemes felszerelni a kerékpárt? Lesz-e szerviz- és frissítő-ellenőrző állomás? Mi az útvonal? Van-e szintidő? Hogyan vehetek részt a sorsoláson? Minden információt megtalálsz egy helyen: KATTINTS Interaktív térkép: A…
Közeleg a sportrendezvény, így biztosan már mindenki kíváncsi a részletekre. A rendezvény időpontja: 2017. június 10. szombatTermészetesen minden évben készülünk újdonságokkal, lássuk ezeket:A kerékpározás népszerűsítése és az egészséges, kellemes időtöltés biztosítása mellett célunk a lakosság figyelmének felhívása a biztonságos kerékpáros…
A 2016. évi Szabadidő, szeretem! eseménysorozatból ezúttal sem maradhatott ki a kerékpáros nap, a Tour de Óbuda. A III. kerületi lakosság által kedvelt sportesemény hagyományosan az óbudai Fő térről indul, és a korábbi rövid (15 km) és hosszú (38 km)…