Óbuda – Békásmegyer Önkormányzata minden évben a tanév végét követően nyári napközis tábort tart fenn.

A tábor két helyszínen működik:

  • Laborc utcai tábor – 1037 Budapest, Laborc u. 2. Elérhetősége: 1/388-8522
  • Kiserdei tábor – 1039 Budapest, Királyok útja 178. Elérhetősége: 1/250-2039

Napkozistabor
Napkozistabor2
Napkozistabor3

A tábor időpontja: 2018. július 2. - augusztus 17., minden hétköznap 8.00-16.00 óra között. A gyerekekre a gyülekezési idő (7.00-8.00) és a táborozást követő idő (16.00-17.00) alatt, valamint a tábor teljes ideje alatt képzett felügyelők vigyáznak.

A tábori programot a kerületben működő sportegyesületek együttműködésének köszönhetően sportfoglalkozások színesítik. A Kiserdei Táborban a programok kiegészülnek a Duna-parti kajak-kenu és evezés sportágakkal foglalkozó sportegyesületek programjaival. Jó időben a játék a vízben a legjobb, a strand a Laborc utcai táborban a tábor területén belül az Óbudai Szabadidőparkban helyezkedik el, a Kiserdei Nyári Napközis táborban a gyerekek heti három alkalommal a Pünkösdfürdői Strandot látogatják. Több III. kerületi Intézmény közreműködésével a résztvevők hasznos ismeretekre tehetnek szert.


Az egyes intézmények területi beosztása - azaz, hogy az oda járó gyerek melyik táborban vehet részt - az alábbi beosztás szerint történik:


Laborc utcai tábor - 1037 Budapest, Laborc u. 2.

Andor Ilona Ének-Zenei Általános és Alapfokú Művészeti Iskola
Budapest III. kerületi Dr. Szent Györgyi Albert Általános Iskola
Budapest III. Kerületi Óvoda, Általános Iskola, Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény
Első Óbudai Általános Iskola
Óbudai Harrer Pál Általános Iskola
Óbudai II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola
Budapest III. kerületi Kerék utcai Általános Iskola
Krúdy Gyula Általános Iskola
Óbudai Árpád Gimnázium
Óbudai Gimnázium
Óbudai Nagy László Általános Iskola– Váradi
Óbudai Nagy László Általános Iskola – Zápor

Kiserdei tábor - 1039 Budapest, Királyok útja 178.

Aquincum Angol-Magyar Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola
Békásmegyeri Veres Péter Gimnázium
Budapest III. kerületi Bárczi Géza Általános Iskola
Dr. Béres József Általános Iskola – Keve u.
Dr. Béres József Általános Iskola - Kiserdő
Csillaghegyi Általános Iskola
Fodros Általános Iskola
Medgyessy Ferenc Német Nemzetiségi Nyelvoktató Általános Iskola
Pais Dezső Általános Iskola
Budapest III. kerületi Zipernowsky Károly Általános Iskola

Jogosultak:
  1. A kerületi lakosú gyermekek
  2. A kerületi lakóhellyel nem rendelkező, de valamely kerületi iskola tanulói

A táborban való részvétel nem lehetséges azon gyermekeknek, akik nem felelnek meg a fenti feltétel valamelyikének! (Nem kerületi lakos és nem kerületi iskola tanulója)

Azokat a gyerekeket, akik az aktuális tanévben hetedik osztályt végeztek, és még nem töltötték be 15. életévüket a táborban tudjuk fogadni, a 8. osztályt végzett tanulót nem áll módunkban fogadni a nyári táborban.

Jelentkezés:
  1. A kerületi iskolában tanuló gyermekek jelentkezni a saját iskoláikban tudnak, majd a tábor első napjától (2018.07.02.) a táborhelyszínen. (Kérjük ne töltsék ki az űrlapot!)
  2. A kerületi lakóhellyel rendelkező, de nem kerületi iskolában tanuló táborozni vágyó gyermekek az alábbi űrlap kitöltésével tudnak jelentkezni:

A táborozók és szüleik elismerik, hogy elolvasták, megértették és rájuk vonatkozólag kötelező érvényűnek tekintik a tábor Házirendjét. 


Kérdés esetén telefonon – 1/388-9770 –  és e-mailben – Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. – kollégáink állnak rendelkezésükre:
Kiserdei tábor: Pinviczky Petra
Laborc utcai tábor: Mári Dorottya 

Táborozás (díja, lemondása): 
  1. A kerületi lakosú gyermekek ingyenesen vehetik igénybe a tábort
  2. A kerületi lakóhellyel nem rendelkező, de valamely kerületi iskola tanulói a tábort napi 1.800 forintos költségtérítéssel vehetik igénybe. A táborozási díj megfizetése készpénzben lehetséges a táborozás első napján. Amennyiben a gyermek megkezdi a táborozást, úgy semmilyen visszatérítésre nincs mód orvosi igazolás hiányában. (lásd alább: Betegség, vagy más okból történő visszamondás esetén rész)

A tábort lemondani legkésőbb a táborozás napját megelőző nap 9.00 óráig lehetséges, kizárólag személyesen írásban vagy e-mailben! Ebben az esetben történő lemondást nem kell orvosi igazolással alátámasztani.

Étkezés (díja, megrendelése, lemondása):

A táborban napi 3-szori étkezés igénybevétele kötelező.

Kedvezmény igénybevételének feltétele a 2/1999. önkormányzati rendelet értelmében az erre feljogosító irat bemutatása!

Az étkezési díjat megfizetni (az ingyeneseknek megrendelni) a kerületi iskolában tanuló gyermekek a saját iskolában tudják az év közbeni fizetési módon július hónapra, a további hónapokra készpénzes fizetés esetén a táborhelyszínen, elektronikusan pedig a megszokott módon. A kerületi lakóhellyel rendelkező, de nem kerületi iskolában tanuló gyermekek a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen vagy a (+36 70) 685-2060 és a (+36 70) 685-2017 telefonszámokon tudják az étkezés megrendelését intézni június 15-ig.

A tábor első napjától (2018.07.02.) a készpénzes fizetőknek, valamint a kerületi lakóhellyel rendelkező, de nem kerületi iskolában tanuló gyermekek a táborhelyszínen legkésőbb a táborozás napját megelőző nap 9.00 óráig van lehetőségük megrendelni (és lemondani) a nyitva tartási időben: H-CS: 8.00 – 15.00, P: 8.00 – 12.00. AZ ÉTKEZÉS MEGRENDELÉS HIÁNYÁBAN A TÁBOROZÁS NEM LEHETSÉGES! (Pl. aki 07.02-án 9 óráig befizet, 07.03-tól jöhet táborozni!)

A táborhelyszínen befizetésére a tábor megkezdését megelőző időszakban nincs lehetőség!

Az étkezés lemondására lehetőség van személyesen a táborokban (táborozási időszakban), telefonon (Kiserdő tábor: 1/250-2039; Laborc utcai tábor: 1/388-8522; vagy a (+36 70) 685-2060 és a (+36 70) 685-2017 ügyfélszolgálati telefonszámokon) és a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen. Elektronikus hozzáférés esetén a szülő saját maga is tudja intézni a lemondást, az év közben megszokott módon. Az étkezési lemondásokat nem kell orvosi igazolással alátámasztani, elégséges jelezni bármelyik elérhetőségen.

Az ingyenes étkeztetésre jogosult gyermekek le nem mondott étkezése kiszámlázásra kerül!

Az étkezéssel kapcsolatosan további információ a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen vagy a (+36 70) 685-2060 és a (+36 70) 685-2017 telefonszámokon kérhető!

Betegség, vagy más okból történő visszamondás esetén:

Amennyiben a táborozó a táborozást megelőzően, vagy a táborozás közben lesz beteg, kizárólag orvosi igazolással, a táborozási díj egészének, vagy részarányos hányadának visszatérítésére van mód. Az orvosi igazolást 5 munkanapon belül kell bemutatni a tábor szervezőinél személyesen vagy megküldeni e-mailben. 

Fájlok:
További információ:

Központi telefonszám: 1/388-9770
Központi e-mail cím: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Kiserdei tábor - Pinviczky Petra
Laborc utcai tábor - Mári Dorottya

A budapesti táborokról készült összefoglaló kisfilm is megtekinthető:

 

Kapcsolódó híreink

Óbuda – Békásmegyer Önkormányzata minden nyáron napközis tábort tart fenn. A tábor két helyszínen működik: Kiserdei tábor – 1039 Budapest, Királyok útja 178., valamint a Laborc utcai tábor – 1037 Budapest, Laborc u. 2. A táborozási időszak ebben az évben…
A gall Aréna a fejlett világ sportjának valódi esszenciája. Az óbudai napközis táborok résztvevői megtapasztalták micsoda izgalmas versenyek, szenzációs küzdelmek zajlottak itt a nézőközönség legnagyobb örömére. Asterix és Obelix fogadta a gyerekeket gall sportoló barátaival és kezdődhetett a közös móka…
Az Óbudai Napközis táborokban múlt héten megrendezett tematikus a napok igazán nagy élményt jelentettek a gyermekek számára. Élménydús napnak nézhettek elébe, lovagi játékok várták őket. Figyelem, figyelem, közhírré tétetik, hogy a legendás Sir Gallahad, és Sir Bedevir, a két rettenthetetlen…
Óbuda-Békásmegyer Önkormányzatának megbízásából az Óbudai Sport és Szabadidő Nonprofit Kft. két helyszínen működtet nyári napközis táborokat. Az Óbudai Szabadidőpark területén a Laborc utcai tábor és a Kiserdei tábor koherens tematikával és hasonló programokkal kerül megszervezésre. A belső-óbudai iskolák tanulói a…
1. oldal / 2