Óbuda – Békásmegyer Önkormányzata minden évben a tanév végét követően nyári napközis tábort tart fenn.

A tábor két helyszínen működik:

  • Laborc utcai tábor – 1037 Budapest, Laborc u. 2. Elérhetősége: 1/388-8522
  • Kiserdei tábor – 1039 Budapest, Királyok útja 178. Elérhetősége: 1/250-2039

Napkozistabor
Napkozistabor2
Napkozistabor3

A tábor időpontja: 2018. július 2. - augusztus 17., minden hétköznap 8.00-16.00 óra között. A gyerekekre a gyülekezési idő (7.00-8.00) és a táborozást követő idő (16.00-17.00) alatt, valamint a tábor teljes ideje alatt képzett felügyelők vigyáznak. 

A tábori programot a kerületben működő sportegyesületek együttműködésének köszönhetően sportfoglalkozások színesítik. A Kiserdei Táborban a programok kiegészülnek a Duna-parti kajak-kenu és evezés sportágakkal foglalkozó sportegyesületek programjaival. Jó időben a játék a vízben a legjobb, a strand a Laborc utcai táborban a tábor területén belül az Óbudai Szabadidőparkban helyezkedik el, a Kiserdei Nyári Napközis táborban a gyerekek heti három alkalommal a Pünkösdfürdői Strandot látogatják. Több III. kerületi Intézmény közreműködésével a résztvevők hasznos ismeretekre tehetnek szert.


Az egyes intézmények területi beosztása - azaz, hogy az oda járó gyerek melyik táborban vehet részt - az alábbi beosztás szerint történik:


Laborc utcai tábor - 1037 Budapest, Laborc u. 2.

Andor Ilona Ének-Zenei Általános és Alapfokú Művészeti Iskola
Budapest III. kerületi Dr. Szent Györgyi Albert Általános Iskola
Budapest III. Kerületi Óvoda, Általános Iskola, Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény
Első Óbudai Általános Iskola
Óbudai Harrer Pál Általános Iskola
Óbudai II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola
Budapest III. kerületi Kerék utcai Általános Iskola
Krúdy Gyula Általános Iskola
Óbudai Árpád Gimnázium
Óbudai Gimnázium
Óbudai Nagy László Általános Iskola– Váradi
Óbudai Nagy László Általános Iskola – Zápor

Kiserdei tábor - 1039 Budapest, Királyok útja 178.

Aquincum Angol-Magyar Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola
Békásmegyeri Veres Péter Gimnázium
Budapest III. kerületi Bárczi Géza Általános Iskola
Dr. Béres József Általános Iskola – Keve u.
Dr. Béres József Általános Iskola - Kiserdő
Csillaghegyi Általános Iskola
Fodros Általános Iskola
Medgyessy Ferenc Német Nemzetiségi Nyelvoktató Általános Iskola
Pais Dezső Általános Iskola
Budapest III. kerületi Zipernowsky Károly Általános Iskola

Jogosultak:
  1. A kerületi lakosú szülők gyermeke
  2. A kerületi lakóhellyel nem rendelkező, de valamely kerületi iskola tanulói

A táborban való részvétel nem lehetséges azon gyermekeknek, akik nem felelnek meg a fenti feltétel valamelyikének! (Nem kerületi lakos és nem kerületi iskola tanulója)

A táborban legalább 1. osztály végzett tanulók vehetnek részt, továbbá azokat a gyerekeket, akik az aktuális tanévben hetedik osztályt végeztek, és még nem töltötték be 15. életévüket a táborban tudjuk fogadni, a 8. osztályt végzett tanulót nem áll módunkban fogadni a nyári táborban.

Jelentkezés: 

A 2018-as évtől kezdődően az ÚJ JELENTKEZÉSI REND szerint már a kerületi iskolák diákjai is a szervezőnél tudnak jelentkezni a nyári napközis táborba.  Jelentkezési időszak - a tábor egészére, de különösképpen a tábor első két hetére: 2018. május 1-31.
Amennyiben nem történik meg a jelentkezés május 31-ig, úgy a tábor első napján nem tudjuk fogadni a táborozni vágyó gyermeket. Aki nem jelentkezett, az a táborhelyszíneken, a tábor első napjától (07.02.) személyesen teheti meg az alábbiak szerint (lsd: Tábori részvétel (díja, lemondása) és étkezés (megrendelése, lemondása, díja))

Az alábbi űrlap kitöltésével lehetséges mindenkinek a jelentkezés:
A szervező a kitöltött jelentkezési lapo(ka)t postai úton is elfogadja, amennyiben az május 31-ig beérkezik irodánkba (1037 Bp., Laborc u. 2.)! A jelentkezési lap word formátumban a lap alján, illetve a kerületi iskolákban is elérhető!

Jelentkezési lap
Óbuda–Békásmegyer Önkormányzata nyári napközis táborába

Kérjük, hogy a jelentkezési lapot csak egy főre töltsék ki, több gyermek esetében minden gyermek részére önálló jelentkezést kell elküldeni! A jelentkezési lap elküldésével hozzájárulok ahhoz, hogy gyermekem 2018. július 2. és augusztus 17. között az Óbudai Sport Nonprofit Kft. által szervezett táborban részt vegyen.
Tudomásul veszem, hogy 17.00 után a szervezők gyermekemért felelősséget nem vállalnak.
A táborban 1-7. osztály végzett tanulók (15 éves korig) vehetnek részt.


Kérdés esetén telefonon – 1/388-9770 –  és e-mailben – Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. – kollégáink állnak rendelkezésükre:
Kiserdei tábor: Pinviczky Petra
Laborc utcai tábor: Mári Dorottya 

FONTOS! Aki május 31-ig nem jelentkezett, abban az esetben a jelentkezését az adott táborhelyszínen teheti meg. Kérjük a szülőket, hogy az étkezést minden esetben a jelentkezéstől függetlenül az alábbiakban részletezettek szerint az évközi befizetési mód szerint a KSZKI-nál rendeljék meg.

Tábori részvételi díj
  1. A kerületi lakosú szülő gyermeke ingyenesen veheti igénybe a tábort
  2. A kerületi lakóhellyel nem rendelkező, de valamely kerületi iskola tanulói a tábort napi 1.800 forintos költségtérítéssel vehetik igénybe. A táborozási díj megfizetése készpénzben lehetséges a táborozás első napjától kezdődően.
Betegség, vagy más okból történő visszamondás esetén:

Amennyiben a táborozó a táborozást megelőzően, vagy a táborozás közben lesz beteg, kizárólag orvosi igazolással, a táborozási díj egészének, vagy részarányos hányadának visszatérítésére van mód. Az orvosi igazolást 5 munkanapon belül kell bemutatni a tábor szervezőinél személyesen vagy megküldeni e-mailben. 

Étkezés (megrendelése, lemondása, díja):
Aki már szerepel az étkezési rendszerben, azaz kerületi iskola tanulója

Online felülettel rendelkező szülők amennyiben a nyári tábor idejére - július 2. – augusztus 17. között - szeretnének étkezést igényelni iskolás gyermekeik számára, írjanak a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre. A levélben szükséges megjelölni a gyermek/ek nevét, intézményét, valamint hogy mely napokra kívánnak számukra ellátást megrendelni. Júliusi étkezés június 1-től, az augusztusi étkezés július 1-től igényelhető. A táborban napi 3-szori étkezés igénybevétele kötelező.

Készpénzes fizetők esetében a KSZKI által megjelölt napokon a KSZKI munkatársainál az iskolában tudják az étkezést befizetni.  Elektronikus hozzáférés esetén - átutalás vagy bankkártya - a szülő saját maga tudja intézni a befizetést, amelyre minden hónap 1-15. napjáig, bankkártyával való fizetésre minden hónap 1-20. napjáig van lehetőség.  A készpénzes fizetési időpontokat az alábbi táblázat tartalmazza. Továbbiakról a www.kszki.hu oldal közétkeztetés menüpontjában tájékozódhatnak. Az étkezési igényt azoknak is a fentiek szerint szükséges jelezni, akik kedvezményes illetőleg ingyenes ellátásban részesülnek!

Aki még nem szerepel az étkezési rendszerben, azaz kerületi lakóhellyel rendelkező, de nem kerületi iskolában tanuló gyermekek

Az étkezés megrendelésére a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen vagy a (+36 70) 685-2060 és a (+36 70) 685-2017 telefonszámokon van lehetőségük június 15-ig. Ebben az esetben a gyermek már a táborozás első napjától (2018.július 2.-tól) látogathatja a tábort.  Amennyiben étkezési igényét előre nem jelzi, úgy annak megrendelésére a tábor nyitás első napján 9.00 óráig van lehetősége, így a gyermek a megrendelést követő nap vehet részt a táborban. További információkat a KSZKI részéről kapnak: szerződéskötés, az étkezési rendszerbe való felvétel....stb.

A TÁBORHELYSZÍNEN BEFIZETÉSRE A TÁBOR MEGKEZDÉSÉT MEGELŐZŐ IDŐSZAKBAN NINCS LEHETŐSÉG!

Étkezés megrendelési, befizetési és lemondási információk a táborozási időszakban

A tábor első napjától kezdődően (2018.07.02.) az étkezést a táborhelyszínen a táborozás napját megelőző nap legkésőbb 9.00 óráig van lehetőségük megrendelni. (Pl. aki 07.02-án 9 óráig befizet, 07.03-tól jöhet táborozni!)

Nyitva tartási idő: H-CS: 8.00 – 15.00, P: 8.00 – 12.00.

AZ ÉTKEZÉS MEGRENDELÉS HIÁNYÁBAN A TÁBOROZÁS NEM LEHETSÉGES! AKIK ÁTUTALÁSOS FIZETŐK, AZOKNAK IS VAN LEHETŐSÉGE AZ ÉTKEZÉST A HELYSZÍNEN MEGRENDELNI ÉS AZT KÉSZPÉNZBEN FIZETNI.

Az étkezés lemondására a táborozási időszakban lehetőség van személyesen a táborokban és telefonon - Kiserdő tábor: 1/250-2039; Laborc utcai tábor: 1/388-8552; vagy a (+36 70) 685-2060 és a (+36 70) 685-2017 ügyfélszolgálati telefonszámokon - és a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen. Az étkezési lemondásokat nem kell orvosi igazolással alátámasztani, elégséges jelezni bármelyik elérhetőségen. Elektronikus hozzáférés esetén a szülő saját maga is tudja intézni a lemondást, az év közben megszokott módon. 

Az étkezéssel kapcsolatosan további információ a KSZKI elérhetőségein a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen vagy a (+36 70) 685-2060 és a (+36 70) 685-2017 telefonszámokon kérhető!

Kedvezmény igénybevételének feltétele a 2/1999. önkormányzati rendelet értelmében az erre feljogosító irat bemutatása! Az ingyenes étkeztetésre jogosult gyermekek le nem mondott étkezése kiszámlázásra kerül!

Fájlok:
Kötelezően kitöltendő, a táborozás első napján leadandó fájlok:
További információ:

Központi telefonszám: 1/388-9770
Központi e-mail cím: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Kiserdei tábor - Pinviczky Petra
Laborc utcai tábor - Mári Dorottya

A budapesti táborokról készült összefoglaló kisfilm is megtekinthető:

 

Kapcsolódó híreink

Júliusban megkezdődtek a III. kerület Óbuda-Békásmegyer Önkormányzatának nyári napközis táborai, amelyek évről évre két helyszínen várják az ott táborozó gyermekeket. Önkormányzatunk hitvallása szerint nagy hangsúlyt fektet a kulturális értékek ápolására, így ezúttal ebben az évben a kerületi társintézményekhez fordultunk kérve…
Óbuda – Békásmegyer Önkormányzata minden nyáron napközis tábort tart fenn. A tábor két helyszínen működik: Kiserdei tábor – 1039 Budapest, Királyok útja 178., valamint a Laborc utcai tábor – 1037 Budapest, Laborc u. 2. A táborozási időszak ebben az évben…
A gall Aréna a fejlett világ sportjának valódi esszenciája. Az óbudai napközis táborok résztvevői megtapasztalták micsoda izgalmas versenyek, szenzációs küzdelmek zajlottak itt a nézőközönség legnagyobb örömére. Asterix és Obelix fogadta a gyerekeket gall sportoló barátaival és kezdődhetett a közös móka…
Az Óbudai Napközis táborokban múlt héten megrendezett tematikus a napok igazán nagy élményt jelentettek a gyermekek számára. Élménydús napnak nézhettek elébe, lovagi játékok várták őket. Figyelem, figyelem, közhírré tétetik, hogy a legendás Sir Gallahad, és Sir Bedevir, a két rettenthetetlen…
1. oldal / 2

1037 Budapest, Laborc u. 2.

tel: +36 1 388 9770

tel./fax: +36 1 250 1346

e-mail: titkarsag@obudasport.hu

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás
Rendben!

Fenntartó