Bringásreggelik Óbudán: májustól előzetes regisztrációval

A tavasz beköszöntével rengeteg kerékpáros mozdult meg Óbudán, hogy részt vegyen a népszerű Bike & Breakfast – bringásreggelik Óbudán akcióban. A minden hónap utolsó péntekén reggel 7 órától induló közösségépítő programon egyszerre három vendéglátóhelyen kínálnak minőségi reggelit a biciklivel érkezőknek, ingyen.

Az Óbuda-Békásmegyer Önkormányzata által életre hívott rendezvény célja, hogy lehetőséget teremtsen a találkozásra és ezzel a kedves gesztussal díjazza azokat, akik a kerékpáros közlekedést választják a munkába, iskolába járáshoz.

A szervezők célja, hogy a tavasszal tapasztalt nagy érdeklődés mellett továbbra is bárki számára elérhető és élvezhető legyen a minőségi reggelit kínáló Bike & Breakfast program, ezért az ingyenes bringásreggelik kiszolgálását májustól előzetes internetes regisztrációval teszik kényelmesebbé a vendéglátóhelyek.

A regisztráció gyors és egyszerű, 5 lépésben elvégezhető. Regisztrálni a május 26-ai Bike & Breakfast előtt egy héttel nyílik lehetőség, az alábbiak szerint:

A regisztrációs oldal ITT érhető el.

(forrás: obuda.hu)

1037 Budapest, Laborc u. 2.

tel: +36 1 388 9770

tel./fax: +36 1 250 1346

e-mail: info@esernyos.hu

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás
Rendben!

Fenntartó