Rengeteg evezős kaland és vízisport-élmény lesz idén is a harmadik kerületben

 Horváth Péter „Kisindián” és az Indián-vízitúra csapata május 28-án, szombaton közösségi evezésre hívnak minden érdeklődőt, emellett az idén is várják nyári napközis evezős táboraikba a gyerekeket, fiatalokat.

 

 

A közösségi evezés és vízitúra a Római-partról indul, és a Lupa-szigetig tart, majd vissza (tengeri kajakban, túrakenuban). A programon a jó hangulat mellett más túrákon is tovább hasznosítható tudást szerezhetnek a résztvevők.

Az esemény Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat támogatásával valósul meg. A III. kerületi lakcímmel rendelkezők számára a program egy alkalommal térítésmentes 2022-ben, amelyet aláírással szükséges  igazolni.

A közösségi evezés részletei ITT olvashatók. 

 

Az Indián-vízitúra idén is indít nyári napközis gyermektáborokat. A kenuzást, a kreatív foglalkozásokat, a kalandos játékokat, illetve a vízitúrázás fejlesztő, élménygazdag programjait idén is megtapasztalhatja minden résztvevő.

A hajók stabilak, és mindenki a saját mérete szerint kap mentőmellényt. Mint írják: mindegyik hajóban vizsgázott kormányos segíti a kezdő evezősöket, illetve kisgéphajós kíséret is rendelkezésre áll. A tábor során a gyerekeket és a fiatalokat folyamatosan segítik a fejlődésben.

A teljesen kezdőktől a tapasztaltabb résztvevőkig mindenkit várnak szeretettel.

Az egész napi intenzív munka, közösségi idő és aktív mozgás után a szülők élményekkel telve és alaposan elfáradva kapják vissza a gyerekeket, írják a szervezők.

A részletekről ITT olvashatnak bővebben.

A 2022-es turnusok listáját ITT találják.

1037 Budapest, Laborc u. 2.

tel: +36 1 388 9770

tel./fax: +36 1 250 1346

e-mail: info@esernyos.hu

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás
Rendben!

Fenntartó