ÓBUDAI JUDO DIÁKOLIMPIA

A covid időszakot átvészelve az idei évben az Óbudai Judo Club ismét megrendezte az Óbudai Judo Diákolimpiát. A versenynek az Óbuda Dojo Szabadidő Sportcentrum adott othont. Az eltolt mérlegeléssel sikerült megoldani a verseny színhelyén, hogy több korcsoport egyszerre találkozzon. A versenyen népes mezőny gyűlt össze. 66 fő nevezett a versenyre. A jó hangulatú verseny bírója Halácsy Attila keményen megdolgozott, a versenyzők nem hagyták pihenni. Az iskolák közötti versenyben első lett a II. Rákóczi Ferenc általános iskola csapata 42 pontal. Második a Béres József általános iskola 38 pontal. Harmadik helyezettt lett az I. Óbudai általános iskola csapata.

Egyéni súlycsoportok győztesei: Szirtes Alex, Szalai-Fourie Sophia, Bach Péter, Jakab Tamás Zsigmond, Halmos Ferenc, Makula Tibor, Kiss Dávid László, Haddad Ramon, Kiss Zsombor Hunor, Paár Csongor, Rézmovitz József, Sneider5 Zsófia, Kovács Kincső, Lantos Szofi, Havas Fanni, Papp Károly, Sévity Lázár, Petőcz Gergő, Körtvélyessy Noémi, Kelemen Szabolcs.

Az Esernyős Kulturális és Sport Nonprofit Kft. nevében is gratulálunk!

1037 Budapest, Laborc u. 2.

tel: +36 1 388 9770

tel./fax: +36 1 250 1346

e-mail: info@esernyos.hu

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás
Rendben!

Fenntartó