Óbuda – Békásmegyer Önkormányzata minden évben a tanév végét követően nyári napközis tábort tart fenn.

A tábor két helyszínen működik:

  • Laborc utcai tábor – 1037 Budapest, Laborc u. 2.
  • Kiserdei tábor – 1039 Budapest, Királyok útja 178.

Napkozistabor
Napkozistabor2
Napkozistabor3

A tábor időpontja: 2017. július 3. - augusztus 18., minden hétköznap 8.00-16.00 óra között. A gyerekekre a gyülekezési idő (7.00-8.00) és a táborozást követő idő (16.00-17.00) alatt, illetve a tábor teljes ideje alatt képzett felügyelők vigyáznak.

A gyermekeket a kerületben működő sportegyesületek együttműködésének köszönhetően sportprogramok színesítik. A Kiserdei Táborban a programok kiegészülnek a Duna-parti kajak-kenu és evezés sportágakkal foglalkozó sportegyesületek programjaival. Jó időben a játék a vízben a legjobb, a strand a Laborc utcai táborban a tábor területén belül az Óbudai Szabadidőparkban helyezkedik el, a Kiserdei Nyári Napközis táborban a gyerekek heti három alkalommal a Pünkösdfürdői Strandot látogatják. Több III. kerületi Intézmény közreműködésével a résztvevők hasznos ismeretekre tehetnek szert.


Az egyes intézmények területi beosztása - azaz, hogy az oda járó gyerek melyik táborban vehet részt - az alábbi beosztás szerint történik:


Laborc utcai tábor - 1037 Budapest, Laborc u. 2.

Andor Ilona Ének-Zenei Általános és Alapfokú Művészeti Iskola
Budapest III. kerületi Dr. Szent Györgyi Albert Általános Iskola
Első Óbudai Általános Iskola
Óbudai Harrer Pál Általános Iskola
Óbudai II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola
Budapest III. kerületi Kerék utcai Általános Iskola
Krúdy Gyula Általános Iskola
Óbudai Nagy László Általános Iskola– Váradi
Óbudai Nagy László Általános Iskola – Zápor

Kiserdei tábor - 1039 Budapest, Királyok útja 178.

Aquincum Angol-Magyar Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola
Budapest III. kerületi Bárczi Géza Általános Iskola
Dr. Béres József Általános Iskola – Keve u.
Dr. Béres József Általános Iskola - Kiserdő
Csillaghegyi Általános Iskola
Fodros Általános Iskola
Medgyessy Ferenc Német Nemzetiségi Nyelvoktató Általános Iskola
Pais Dezső Általános Iskola
Budapest III. kerületi Zipernowsky Károly Általános Iskola

Jogosultak:
  1. A kerületi lakosú gyermekek
  2. A kerületi lakóhellyel nem rendelkező, de valamely kerületi iskola tanulói

A táborban való részvétel nem lehetséges azon gyermekeknek, akik nem felelnek meg a fenti feltétel valamelyikének! (Nem kerületi lakos és nem kerületi iskola tanulója)

Azokat a gyerekeket, akik az aktuális tanévben hetedik osztályt végeztek, és még nem töltötték be 15. életévüket a táborban fogadni tudjuk, azonban a 8. osztályt végzett tanulót nem áll módunkban fogadni a nyári táborban.

Jelentkezés:
  1. A kerületi iskolában tanuló gyermekek jelentkezni a saját iskoláikban tudnak, majd a tábor első napjától (2017.07.03.) a táborhelyszínen.
  2. A kerületi lakóhellyel rendelkező, de nem kerületi iskolában tanuló táborozni vágyó gyermekek interneten tudnak jelentkezni: itt. (hamarosan...)

A táborozók és szüleik elismerik, hogy elolvasták, megértették és rájuk vonatkozólag kötelező érvényűnek tekintik a tábor Házirendjét. 

Kérdés esetén telefonon – 1/388-9770 –  és e-mailben – Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. – kollégáink állnak rendelkezésükre:
Kiserdei tábor: Pinviczky Petra
Laborc utcai tábor: Mári Dorottya 

Táborozási díj: 
  1. A kerületi lakosú gyermekek ingyenesen vehetik igénybe a tábort
  2. A kerületi lakóhellyel nem rendelkező, de valamely kerületi iskola tanulói a tábort napi 1.800 forintos költségtérítéssel vehetik igénybe.
Étkezési díj:

A táborban napi 3-szori étkezés igénybevétele kötelező. Továbbiak hamarosan...
Kedvezmény igénybevételének feltétele az erre feljogosító irat bemutatása!

Befizetések módja:

A táborozási díj megfizetése készpénzben lehetséges a táborozás első napján. Az étkezési díj befizetéséről hamarosan részletes tájékoztatást adunk!
A táborok megkezdésétől (2017.07.03.) egységesen készpénzzel a táborhelyszínen nyitvatartási időben, de legkésőbb a táborozás előtti 3. munkanapig lehetséges.

A táborhelyszínen befizetésére a tábor megkezdését megelőző időszakban nincs lehetőség!

Befizetési határidők:

A tábor ideje alatt a táborozási díjat és az étkezést befizetni (az ingyeneseknek megrendelni) a kiválasztott hetet megelőző 3. munkanapig lehetséges! ENNEK HIÁNYÁBAN A TÁBOROZÁS NEM LEHETSÉGES!

Lemondás:

A táborozási díj és étkezési díj egészének vagy részarányos hányadának visszafizetésére kizárólag orvosi igazolás ellenében van mód! Az orvosi igazolásokat 5 munkanapon belül kell bemutatni a tábor szervezőinek. Amennyiben a gyermek megkezdi a táborozást, úgy semmilyen visszatérítésre nincs mód orvosi igazolás hiányában.

Az aktuális hétre való jelentkezést, a táborozási hét első napja előtti 3. munkanapig lehet lemondani írásban, ellenkező esetben a jelentkezés fizetési kötelezettséggel jár. (Pl. ha a gyermek július 17-től táborozott volna, azt július 12-ig kell írásban lemondani.)

A tábort lemondani az aktuális hét első napjától visszamenőleg számított 3. munkanapig lehetséges, kizárólag írásban!

Az ingyenes étkeztetésre jogosult gyermekek le nem mondott étkezése kiszámlázásra kerül!

Betegség, vagy más okból történő visszamondás esetén:

Amennyiben a táborozó a táborozást megelőzően, vagy a táborozás közben lesz beteg, kizárólag orvosi igazolás ellenében, a táborozási díj egészének, vagy részarányos hányadának visszatérítésére van mód. Az orvosi igazolást 5 munkanapon belül kell bemutatni a tábor szervezőinél személyesen vagy megküldeni e-mailben. 

Fájlok:
További információ:

Központi telefonszám: 1/388-9770
Központi e-mail cím: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Kiserdei tábor - Pinviczky Petra
Laborc utcai tábor - Mári Dorottya

A budapesti táborokról készült összefoglaló kisfilm is megtekinthető:

 

Kapcsolódó híreink

Óbuda-Békásmegyer Önkormányzata a III. kerületi gyerekek, valamint az önkormányzati fenntartású iskolák diákjai részére az Óbudai Sport Nonprofit Kft. közreműködésével napközis gyerektáborokat szervez a nyári iskolaszünet idejében Budapesten két helyszínen, a Laborc utcai Óbudai Szabadidőparkban és a Kiserdei Nyári Napközis táborban.…
Óbuda – Békásmegyer Önkormányzata minden évben a tanév végét követően nyári napközis tábort tart fenn, amely idén 2016. június 27-én kezdődik meg és tart nyolc héten át 2016. augusztus 19-ig. A tábor két helyszínen várja a gyerekeket: Laborc utcai tábor…