Könnyed testmozgás nyáron is a közösségi tornán!

A közösségi torna programon is kezdetét veszi a nyári órarend, a heti foglalkozások száma júniustól augusztusig kevesebb lesz. A Chi-Kung edzés 06.15-én zárul, ezt követően a legközelebbi foglalkozás 09.04-én lesz, amely szeptember első hetétől visszaáll az eredeti órarend szerinti alkalmakra. A Római téren egész nyáron szerda esténként kapcsolódhatnak ki a 18.00 órakor kezdődő foglalkozáson. A Flórián téren és a Csobánka téren az edzések egész nyáron változatlanul megtartásra kerülnek, kivételt képezően az órarendben megjelölt napokon.

A rendszeresen végzett testmozgás segít a test természetes belső ritmusához visszatalálni. Nincs szükség feltétlen nagy erő igénybevételre az a legfontosabb, hogy a rendszerességre vegyük rá magunkat. Kis idő elteltével tapasztalhatjuk, hogy egyre növekvő mértékben hordozzuk a mozgásra való belső indíttatás szándékát, az izmaink készenlétben lesznek és egyre hatékonyabban fognak működni.  A mozgás tehát üzenet, amellyel kommunikálunk belsőnkkel és környezetünkkel.

Kövessék híreinket és vegyenek részt, mondjanak igent a mozgásra és csatlakozzanak bátran ehhez a nagyszerű programhoz. Akár egy reggel végezhető átmozgató tornán, akár egy dinamikusabb délutáni örömtornán.