Az Óbuda Kerékpárkölcsönző a 2017-es kerékpáros szezonra munkatársat keres

Március 1-én nyitja kapuit a sokak által használt és kedvelt, Óbuda-Békásmegyer Önkormányzata és a Berguson Kerékpárszaküzlet közös üzemeltetésében lévő Óbuda Kerékpárkölcsönzője. DE! Munkatársat keresnek:

Feladatkör:

  • a Berguson Kft. által üzemeltetett Óbuda Kerékpárkölcsönzőben kerékpárok bérbeadása, valamint a visszahozott kerékpárok javítása és karbantartása

Elvárás:

  • kerékpárszerelés középszintű gyakorlati ismerete
  • kerékpárok és alkatrészek ismerete

Munkaszerződés ideje: 2017. március 1-től 2017. október 31.

Alapvető elvárások:

  • pontosság
  • precízség
  • jó kapcsolatteremtő és kommunikációs képesség
  • csapatszellem
  • ápoltság
  • lelki egyensúly

Amennyiben az állásajánlat felkeltette az érdeklődésed és úgy érzed, hogy megfelelsz a hozzátartozó elvárásoknak, küldd el önéletrajzod a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre.

Várjuk jelentkezésed.

(Berguson Kerékpárüzlet - Nagy András)

 

Az Óbuda Kerékpárkölcsönzőről: 

A kerület nonprofit kerékpárkölcsönzője kiemelt figyelmet fordított arra, hogy kerékpárparkja kifogástalan műszaki állapotban legyen. Az 56 db-os kerékpárpark a hosszú tél folyamán alapos műszaki rendbetételen esett át. Örömmel jelentjük be, hogy az 50 db felnőtt kerékpárból 40-et teljesen új kerékpárra cseréltek, ezzel ösztönözve még többeket a kerékpár mindennapos használatára. 

Az Óbuda Kerékpárkölcsönző változatlan, alacsony árakon vár minden érdeklődőt. Kerületi lakosok hétköznap 200 Ft/nap összegért tudnak kerékpárt bérelni, a nem óbudai lakosoknak 200 Ft/óra, hétvégén és munkaszüneti napokon a bérleti díj 200 Ft/óra. A bérleti díj egyes típusok esetében eltérhet.

A bérelhető kerékpárokról, illetve feltételekről az www.obudakerekpar.hu oldalon kaphatnak további tájékoztatást.

Nyitva tartás: Hétfőtől péntekig: 7-19 óráig, Szombat – Vasárnap: 9-19 óráig

Cím: 1033 Budapest, Laktanya u. 1/B.

Telefon: +3620/207-3133

1037 Budapest, Laborc u. 2.

tel: +36 1 388 9770

tel./fax: +36 1 250 1346

e-mail: titkarsag@obudasport.hu

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás
Rendben!

Fenntartó