Hasznos információk a terepfutó távokról
2018.10.20. szombat, Menetlap átvétel: 9.00 órától, Rajt: 9.30

Egy nap, mikor kicsit elszakadhatunk a civilizációtól, kikapcsolódhatunk a gyalogtúrán és a terepfutáson egyaránt. A terepfutó távok mindenki számára nyitottak, ne riasszon el senkit sem az útvonal terepviszonya, sem pedig a hossza. Az útvonal megtervezésénél különös figyelmet fordítottunk arra, hogy amatőr futók is bátran nekivághassanak. Nem lesznek áthághatatlan emelkedők sem pedig olyan terepviszonyok, amelyek kedveteket szegik.

A rajt ezúttal az Óbudai Szabadidőparkból lesz a célba is ide érkezhettek be, ezért elkerülhetetlen, hogy a táv egy szakaszát aszfaltos úton tegyétek meg. Erre vonatkozóan weboldalunkon elérhetitek a tarck-eket és letölthető az útvonal Pdf formátumban, amelyen egy QR kód segítségével újból a track-et olvashatjátok. Ezek az útvonalak bármilyen okoseszközön használhatóak, aktuálisan mutatják a haladásotokat szintemelkedést, ereszkedést.

Az útvonalon az irányváltásokat szalagozással jelöljük, valamint segítő kollégák a CoffeRun Egyesülettől ellenőrző pontokon segítenek Benneteket az eligazodásban. Frissítőpont a rövidebb távon egy alkalommal a hosszabb távon oda-vissza irányban két alkalommal vár Benneteket!

Ellenőrző pontok, amelyekkel a távok során találkozhattok:

13,61 km távon

  1. Virágosnyereg – Frissítőpont 3,4 km
  2. Gercsetemplom
  3. Vöröskővár
  4. Határnyereg
  5. Virágosnyereg – Frissítőpont 8,8 km
  6. Táborhegyi barlang

8 km távon

  1. Virágosnyereg – Frissítőpont 3,4 km
  2. Táborhegyi barlang

Köszönjük együttműködését és szervező munkáját a CoffeRun csapatának!  

1037 Budapest, Laborc u. 2.

tel: +36 1 388 9770

tel./fax: +36 1 250 1346

e-mail: titkarsag@obudasport.hu

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás
Rendben!

Fenntartó