Mivel várnak a vízisport egyesületek a Kihívás Napján?

Az alábbiakban foglaltuk össze, hogy a Duna-parti Egyesületek milyen programmal várják a Kihívás Napján az érdeklődőket. A csónakházak még délután is nyitva állnak, munka után is be lehet térni ismerkedni a vízi sportok varázslatos Duna-parti világával. 

Rómaifürdő Telep Környezetvédő Szabadidő és Diák Vízisport Egyesület - Rátkai Egyesület

Nyitott vízi telep Kihívás Napján a Római-parton - 10.00-19.00 óráig bárki betérhet a vízitelepre egy kis mozgásra. Lehetőségek: kajakozás, kenuzás akár kezdőknek is. Továbbá kosárra dobás, kapura rúgás, asztalitenisz, tollaslabda, kötélhúzás, sorverseny.

Helyszíne: 1031 Budapest, Nánási út 53., a Duna felől: Római-part 29.

Óbudai Ganz Vízisport Egyesület vízitelepe

„Vízi sportok szárazon” A program során kiderül, hogy a vizes sportolók „mivel töltik” szárazföldi idejüket. Milyen gyakorlatokat alkalmaznak a száraz edzéseken, hogyan zajlik a vízi edzéseket megelőző szárazföldi bemelegítés, hogyan jutnak el a hajók és a kísérő motorcsónak a vízre? A bemelegítés után a vállalkozó kedvűek (előzetes regisztráció, úszó tudást igazoló nyilatkozat kitöltése után) kipróbálhatják a kajakozást vagy a túrakenuzást. A gyakorláshoz hajót, lapátot, mentőmellényt és szakszerű segítséget az egyesület biztosít.  Aki csak a szárazföldi bemelegítésen venne részt, annak úszástudás nem szükséges. Az Egyesület 15:00 és 18:00 óra között várja a látogatókat.

Helyszíne: 1039 Budapest, Királyok útja 297/b, megközelíthető a Kossuth Lajos üdülőpart irányából a Duna felöli kapun

BKV Sport Centrum

A Kajak-Kenu Alapítvány a Kihívás Napján 8.00 és 11.00 óra között Sárkányhajózást biztosít 2 db 20 fős sárkányhajóval, melyekkel 15 perces köröket tudnak evezni a jelentkezők.

Helyszíne: 1039 Budapest, Királyok útja 255.

Külker Evezős Klub

Evezős nyílt nappal készül a Külker Evezős Klub, melynek keretében az érdeklődők kipróbálhatják az evezést, illetve az evezős ergométereket. 15:30-19:00 óra között várják az érdeklődőket a vízitelepen.

Helyszín:  1039 Budapest, Szent János utca 7.

1037 Budapest, Laborc u. 2.

tel: +36 1 388 9770

tel./fax: +36 1 250 1346

e-mail: titkarsag@obudasport.hu

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás
Rendben!

Fenntartó