Tour de Óbuda

Kategória
Óbudai sport
Dátum:
2017. június 10. 08:00
Helyszín
Óbuda, Fő tér - Budapest, Fő tér, 1033 Magyarország
Telefon:
+36 1 388 9770
Email:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A III. kerületi lakosság által kedvelt sportesemény hagyományosan az óbudai Fő térről indul, a rövid (15 km) és hosszú (38 km) távok 2016 óta kiegészültek egy extra úttal is, egészen Leányfaluig (50 km) lehet kitekerni. Tekerés közben érdemes időt szakítani a táj és a Duna-part különleges szépségére is. A Tour de Óbuda kerékpáros napon a távok szinte bármilyen kerékpárral, minimális kerékpáros tudással is teljesíthetőek. A kerékpározás népszerűsítése és az egészséges, kellemes időtöltés biztosítása mellett célunk a lakosság figyelmének felhívása a biztonságos kerékpáros közlekedésre és a KRESZ ismeretére. Ennek apropóján a rendezvényhez kapcsolódóan meghirdetjük a Kresz-biztos kerékpár programot.

Azon nevezett résztvevőink, akik nem rendelkeznek Kresz-biztos kerékpárral, de a rendezvény előtt felszerelnék kerékpárjaikat az alább felsorolt tartozékokkal 20 % kedvezményben részesülnek a végösszegből! Az akcióban részt vevő üzletekben vásárlás után mindenki egy Tour de Óbuda – Kresz-biztos kerékpár! feliratú matricát kap, melyet a kétkerekűjére is felragaszthat. 

Mit jelent az, hogy KRESZ-biztos kerékpár? Hol kaphatok kedvezményt? Miért érdemes felszerelni a kerékpárt?  Lesz-e szerviz- és frissítő-ellenőrző állomás? Mi az útvonal?  Kell-e nevezni a rendezvényre? Van-e szintidő? Mindezekre itt találsz választ: kattints!

 
 

Dátumok:

  • 2017. június 10. 08:00