Óbudai Családi Sportnap a Dunán

Kategória
Óbudai sport
Dátum:
2017. május 27. 08:00
Helyszín
Római part - Budapest, Római part, 1031 Magyarország
Telefon:
+36 1 388 9770
Email:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A varázslatos Római-part, Duna Óbuda-békásmegyeri szakasza kultikus jelentőségű a budapestiek életében. Napjainkban sokan, akik egy kis kikapcsolódásra vágynak egy kellemes sétára vagy egy jó hekk elfogyasztására látogatják a Római-partot. Nem csak gasztronómiai élvezeteknek hódolhatunk, a Duna-part most is karnyújtásnyira van az óbudai lakosoktól. Ezzel a sportrendezvényünkkel szeretnénk felhívni a figyelmüket, hogy az itt működő sportegyesületek ezen a napon szélesre tárt kapukkal várják a látogatókat, hogy megmutassák napjainkban is számos lehetőség van a vízi sportágak űzésére és kipróbálása, amelyek nem csak egyesületi szinten, hanem szabadidős jelleggel is űzhetőek. Valamennyi egyesület lehetőséget kínál a hajóbérlésre és foglalkoznak gyermek és felnőttoktatással egyaránt.

A programok megvalósításában öt Duna-parti egyesület működik közre, így a kilátogatók tematikusan 4 helyszínen élhetik át a vízre szállás élményét. A program során a részvevőket a Duna római-parti szakaszán végigvezetve ismertetjük meg az evezős vízi sportokkal. Ez alkalommal szeretnénk igazi piknik hangulatot teremteni, így egyes helyszíneken kiegészítő programokkal is várjuk az érdeklődőket. Az egyesületek bemutatkoznak, lehetőség nyílik a csónakházakkal való megismerkedésre.
Mindenkinek javasoljuk, akik eddig csak eljátszottak a gondolattal, hogy egyszer kipróbálják az evezést, a kajakozást és a kenuzást és megtapasztalják milyen érzés a Dunával együtt létezni.

Közreműködő sportegyesületek:

Rómaifürdő Telep Környezetvédő Szabadidő és Diák Vízisport Egyesület (Rátkai Egy.) 1031 Budapest Római-part 29.
Külker Evezős Klub, 1039 Budapest, Szent János utca 7
BKV Előre Sport Klub, Budapest 1039 Királyok útja 255
Multi Szabadidő, Diák és Vízisport Egyesület, 1031 Budapest, Római-part 44.
Óbudai Sportegyesület, 1031 Budapest, Rozgonyi Piroska u. 28.

 

 
 

Dátumok:

  • 2017. május 27. 09:00