2017 őszén is tovább folytatódott a mára már rendszeresnek mondható iskolai korcsolyaoktatás. Óbuda-Békásmegyer Önkormányzata Bús Balázs Polgármester kezdeményezésére 2015 őszétől szervezte meg az Óbudai Sport és Nonprofit KFT, valamint a Gepárd Jégkorong Egyesület közreműködésével a III. kerületi általános iskolák részére. 

Az ide őszön a Medgyessy Ferenc Általános Iskola, a dr. Béres József Általános Iskola, a Zipernowsky Károly Általános Iskola és a dr. Szent Györgyi Albert Általános Iskola 2 évfolyamos tanulói vehetnek részt az iskolai korcsolyaoktatásban a tanterv szerinti testnevelési órák keretein belül. Az oktatás alatt a diákok megismerik a korcsolyázás alapjait, elsajátítják a csúszós felületen történő biztonságos manőverezést. Minden csoporttal két, esetenként három oktató dolgozik. 

A program által felölelt időszak lehetőséget nyújt a korcsolyázás alapjainak elsajátítására. Bízunk benne, hogy ennek a programnak is nagy sikere lesz, sok gyermeknek szerezhetünk élményeket ezen  a méltán népszerű télisport elsajátításával.

1037 Budapest, Laborc u. 2.

tel: +36 1 388 9770

tel./fax: +36 1 250 1346

e-mail: titkarsag@obudasport.hu

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás
Rendben!

Fenntartó