Véget ért az őszi korcsolyaoktatás

A sport területén kiemelkedő helyet foglal el a gyermekek rendszeres test mozgásra való nevelése. Ennek érdekében Bús Balázs polgármester kezdeményezésére 2015 őszétől Óbuda-Békásmegyer Önkormányzata  ingyenes korcsolyaoktatást szervez a kerületi fenntartású iskolákba járó diákok részére. 

A program harmadik szakasza szeptemberben vette kezdetét, amelynek első részében  2. osztályos tanulók vettek részt a tanterv szerinti testnevelés órák keretein belül. Az oktatások időpontjai 2016.09.13- 2016.12.02. között - 11 héten keresztül, heti egyszeri alkalommal, kedd, szerda, csütörtöki és pénteki napokon valósultak meg az óbudai Gepárdok Jégcsarnokban. A harmadik szakaszban a Fodros Általános Iskola és az Aquincum Angol-Magyar Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola diákjai vehettek részt.

Az oktatás során a gyerekek elsajátították a korcsolyázás alapjait, megtanultak biztonságosan és körültekintően csúszni a jégen. Reméljük, hogy az oktatás alatt sok gyermeknek sikerült elültetnünk a fejében a gondolatot, hogy a továbbiakban is űzze a korcsolyához tartozó kiváló sportágak egyikét.

 

1037 Budapest, Laborc u. 2.

tel: +36 1 388 9770

tel./fax: +36 1 250 1346

e-mail: titkarsag@obudasport.hu

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás
Rendben!

Fenntartó