Kezdődnek a kerületi Diákolimpia versenyek

Óbuda-Békásmegyer Önkormányzata a tavalyi tanévtől kezdődően felkarolta a kerületi diákolimpiai versenyrendszer összefogását és támogatását, amely rendszer ebben a tanévben is folytatódik. Már megkezdődtek a testnevelői értekezletek, formálódnak a versenykiírások.

Fontosnak tartjuk, hogy a nagy múltra visszatekintő versenyrendszer továbbra is zökkenőmentesen megrendezésre kerüljön, támogatva azt a célkitűzést, hogy a kerületi versenyek magas szinten, a lehető legtöbb diák részvételével valósuljon meg, továbbá a kerületi kiválóságok képviseljék kerületünket a budapesti és országos versenyeken. Az elmúlt tanév során egységes versenyzési szabályzat alapján 15 sportágban 24 általános és középiskola 2672 tanulója részvételével rendeztük meg a diákolimpiai versenyeket. Köszönjük az oktatási intézményvezetők támogatását, és a testnevelő tanárok kiemelkedő munkáját.

A 2019/2020 tanév versenyeinek rendje és az eredmények weboldalunkon a Diáksport menüpontban elérhető. Ebben az évben is sok sikert és eredményes részvételt kívánunk a III. kerületi diákoknak.  

1037 Budapest, Laborc u. 2.

tel: +36 1 388 9770

tel./fax: +36 1 250 1346

e-mail: titkarsag@obudasport.hu

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás
Rendben!

Fenntartó