Játékos sportverseny - diákolimpiai beszámoló

A Medgyessy Ferenc Német Nemzetiségi Nyelvoktató Általános Iskolájának tanulói harmadszor vettek részt a Játékos sportverseny budapesti döntőjében, és zsinórban másodszor értek el pontszerző helyezést, ezúttal a hatodikat.

A Játékos sportverseny egy alsósoknak (I-II. korcsoport) kiírt verseny, ahol a csapatban három-három 2008-2009-2010-es születésű fiú és lány versenyez, így éri el a csapatlétszám a 18 főt. A játékok sorverseny jellegűek, minden feladatot 12 gyermek hajt végre. Minden évben sorsolják a feladatokat, így a döntőben mindig más nyolc feladatot kell végrehajtani. Az idei játékok többek között: akadálypálya, floorball-váltó, várfoglaló, négykézláb járás, kötélhúzás.

A verseny során többször változtattuk a helyünket a mezőnyben, végül a hatodik helyen értünk célba. Amellett, hogy ismét pontot szereztünk iskolánknak, a gyerekek mindvégig élvezték a versenyt, a feladatokat, segítették egymást, nagyon jó volt az összhang a különböző korú tanulók között.

A csapat tagjai: Pandula Nóra, Andriska Anna, Kapitány Killa, Kövér Laura, Nyerges Nóra, Hunyadi Gergő, Molnár Gergő, Kovács Gábor, Oroszi Csaba, Csordás Alex (mind 4. b), Ács Péter (4.a), Kiss Regina (4.a), Vass Gergő (3.b), Karácsonyi Viktor (3.a), Kafka Mia, Gajdos Fruzsina, Götz Réka Bíborka, Masud Armand (mind 2.b)

Felkészítő tanárok: Palotásné Horváth Melinda, Vecsei András

Gratulálunk!

(kép és szöveg: Vecsei András)

1037 Budapest, Laborc u. 2.

tel: +36 1 388 9770

tel./fax: +36 1 250 1346

e-mail: titkarsag@obudasport.hu

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás
Rendben!

Fenntartó