Megtartottuk a középiskolások kerületi focibajnokságát

A hagyományokhoz híven a kerületi diákolimpiai versenysorozat a középiskolások labdarúgó mérkőzéseivel kezdődött szeptemberben. A lányok két napon keresztül versengtek a Veres Péter Gimnáziumban. Összesen 54 tanuló vett részt az eseményeken, ahol az első helyezést a Veres Péter Gimnázium csapat, második helyezést az Árpád Gimnázium, harmadik helyezést a Kőrősi Csoma Sándor Két Tanítási Nyelvű Baptista Gimnázium csapata szerezte meg. A lányok rendkívül sportszerűen játszottak, így könnyű dolga volt a III. kerületi TVE által delegált játékvezetőnek.

A középiskolás fiúk már két helyszínen (A és B csoport) kezdték még a kerületi játszmákat. Az elődöntőket követően a döntőbe jutott a Kőrösi Csoma Sándor Két Tanítási Nyelvű Baptista Gimnázium, a Veres Péter Gimnázium, az Alternatív Közgazdasági Gimnázium és a Kerék Ált. Isk. és Gimnázium csapata. A lebonyolítás az alábbiak szerint zajlott: az A csoport első helyezettje a B csoport második helyezettjével, majd a B csoport első helyezettje az A csoport második helyezettjével. A vesztesek játszottak III.- IV. helyért, a győztesek az I.- II. helyért. Kialakult a végeredmény, vagyis:

  1. helyezett Alternatív Közgazdasági Gimnázium
  2. helyezett Kőrösi Csoma Sándor Két Tanítási Nyelvű Baptista Gimnázium
  3. helyezett Kerék Ált. Isk. és Gimnázium
  4. helyezett Veres Péter Gimnázium 

Teremy László, AKG: "A döntőt a Kőrösi Csoma Sándor Gimnázium csapata ellen játszottuk, és fordulatos mérkőzésen két gólos hátrányból sikerült fordítani, majd végül 6:4-re győztünk! Külön értékesnek láttam, hogy remek csapat formálódott a srácokból, egymásért küzdve, végig összeszedetten, sportszerűen de rendkívül elszántan játszottak!"

A csapat tagjai (Álló sor): Teremy László testnevelő; Zsidek Mór; Jobbágy Benedek; Angyal Matyi; Domokos Balázs; Makány Milán; Szalai Bódog; (Alsó sor) Tarkövi Ádám; Zsigmond Brúnó; Marosi Botond; Kepecs Nátán; Sebők Máté.

A diákolimpiai versenysorozat naptára, versenyek kiírása, részletes eredmények itt érhetőek el: https://www.obudasport.hu/onkormanyzat/diaksport 

Gratulálunk minden résztvevőnek!

1037 Budapest, Laborc u. 2.

tel: +36 1 388 9770

tel./fax: +36 1 250 1346

e-mail: titkarsag@obudasport.hu

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás
Rendben!

Fenntartó