Bike & Breakfast

2019. szeptember 16. és 20. között a reggelente kerékpárral érkezőket a Bike & Breakfast egy-egy állomása látja vendégül Óbuda-Békásmegyeren.

A környezetbarát és fenntartható városi közlekedést népszerűsítő rendezvénysorozat idei témája a gyaloglás és a nem motorizált közlekedés.

Az esemény népszerűsége évek óta töretlen, az Európai Mobilitási Hét és Autómentes Nap nemzetközi honlapján ebben az évben 285 magyar település regisztrált, amely megelőzte a tavalyi, 267 regisztrált település számát, vagyis egyre többen és többen ismerik, keresik és használják a környezetbarát és fenntartható városi közlekedési lehetőségeket.

Óbuda-Békásmegyer Önkormányzata hosszú évek óta ösztönző programokat szervez a mozgás és az autómentes közlekedés népszerűsítésének érdekében. A Mobilitási Héthez csatlakozva ezért minden hétköznap, hétfőtől péntekig, a kerületiek körében már ismert és népszerű saját szervezésű Bike & Breakfast sorozat egy-egy állomásán reggelizhetnek ingyen azok, akik az autó helyett a kerékpárt választják és előzetesen regisztrálnak a www.bikeandbreakfast.hu oldalon.

 

 

/forrás:obuda.hu/

1037 Budapest, Laborc u. 2.

tel: +36 1 388 9770

tel./fax: +36 1 250 1346

e-mail: titkarsag@obudasport.hu

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás
Rendben!

Fenntartó