2017-ben hét helyszínen folytatódnak az ingyenes bringásreggelik

Óbuda-Békásmegyer Önkormányzata 2016-ban indította útjára a kerékpáros közlekedést és az egészséges életmódot támogató és népszerűsítő programsorozatát. A tavalyi események pozitív visszajelzései az önkormányzatot arra sarkalták, hogy idén több helyszínt bevonva, de változatlan minőséget biztosítva folytassa a rendezvényt.

Idén további három helyszínen fogyaszthatnak ingyen reggelit, továbbá az októberig tartó eseményhez kapcsolódóan sorsoláson is részt vehetnek a kerékpáron érkezők.

Február 24-én, a szezonindító alkalommal a kerület összes Bike&Breakfast Pontja egyszerre kínált kávét, friss pékárut és gyümölcslevet. A tavalyi résztvevők – az Esernyős, a This is Melbourne too, a Rozmaring Kertvendéglő és a Cziniel Cukrászda – mellé ebben az évben a Csillaghegyi Megálló, Araamu Cafe és az I Love Kex Cukrászda is felkerült a Bike&Breakfast térképére.


Márciustól október végéig minden hónap utolsó péntekén egyszerre három helyszínen folynak majd a bringásreggelik.


Az Esernyős idén is állandó szereplője a sorozatnak, mind Bike&Breakfast Pontként, mind pedig koordinátorként szerepet vállal a program sikerében.

Időpontok és helyszínek:

március 31. Esernyős This is Melbourne too         I love Kex
április 28. Esernyős   Cziniel cukrászda   Csillaghegyi Megálló    
május 26. Esernyős This is Melbourne too   Rozmaring Kertvendéglő      
június 30. Esernyős   Cziniel cukrászda     Araamu cafe  
július 28. Esernyős This is Melbourne too         I love Kex
augusztus 25. Esernyős   Cziniel cukrászda   Csillaghegyi Megálló    
szeptember 18-22 Mobilitás hét * Esernyős This is Melbourne too Cziniel cukrászda Rozmaring Kertvendéglő Csillaghegyi Megálló Araamu cafe I love Kex
október 27. Esernyős            
összesen 33 alk. 9 alkalom 5 alkalom 5 alkalom 3 alkalom 4 alkalom 3 alkalom 4 alkalom

Mobilitás hete:

Fontos újítása a 2017-es évnek, hogy a szeptemberi mobilitási héten, csakúgy mint a nyitó alkalomkor, mindegyik vendéglátóhely felváltva, hét napon keresztül minden reggel más-más helyszínen ad ingyen frissítőket.

Nyereményjáték:

A legkitartóbb résztvevők idén értékes nyereményeket zsebelhetnek be. A Bike&Breakfast Pontokon elérhető füzeteket 8 különböző alkalommal érvényesítő bringások között egyedi mintájú futártáskák és egyéb kerékpáros kiegészítők kerülnek kisorsolásra.

Keresse a soron következő időpontokat és helyszíneket a Bike & Breakfast Pontokon, az Óbuda újság aktuális lapszámában és a Facebookon!


Bike1
Bike2
Bike3
Bike4
Bike5
Bike6

 

Kapcsolódó hírek

Október utolsó péntekén egy igazán rendhagyó bringásreggelivel zárul az idei Bike & Breakfast sorozat az óbudai Fő téren. Ez alkalommal nemcsak ingyenes reggelivel, hanem koncerttel, tesztkerékpárokkal, sok-sok meglepetéssel várják a kerékpáron érkezőket, illetve kisorsolják a pecsétgyűjtő akció nyerteseit is. Itt…

BIKE&BREAKFAST

A minden hónap utolsó péntekén reggel 7 órától induló közösségépítő programon egyszerre három vendéglátóhelyen kínálnak minőségi reggelit a biciklivel érkezőknek, ingyen. Július 28-án a Fő téri Esernyős kávézó mellett az I love KEX és a This Is Melbourne Too kávézó…
A tavasz beköszöntével rengeteg kerékpáros mozdult meg Óbudán, hogy részt vegyen a népszerű Bike & Breakfast – bringásreggelik Óbudán akcióban. A minden hónap utolsó péntekén reggel 7 órától induló közösségépítő programon egyszerre három vendéglátóhelyen kínálnak minőségi reggelit a biciklivel érkezőknek,…

Bike&Breakfast

Folytatódik a Bringásreggeli Óbudán! Április 28-án, pénteken az alábbi helyszíneken várnak 7 és 9 óra között: Csillaghegyi megálló (1038. Budapest, Vasút sor 1.) Cziniel cukrászda és kávéház (1033. Budapest, Nánási út 55.) Esernyős (1033. Budapest, Fő tér 2.)