Szép időben vidámságban az Óbudai Napközis táborokban

Óbuda-Békásmegyer Önkormányzatának megbízásából az Óbudai Sport és Szabadidő Nonprofit Kft. két helyszínen működtet nyári napközis táborokat. Az Óbudai Szabadidőpark területén a Laborc utcai tábor és a Kiserdei tábor koherens tematikával és hasonló programokkal kerül megszervezésre. A belső-óbudai iskolák tanulói a Laborc utcai Óbudai Szabadidőparkban, a békásmegyeri és csillaghegyi tanintézetek diákjai a Kiserdei Nyári Napközis Tábor helyszínén 7 héten keresztül – 2017. július 3 – 2017. augusztus 18. – tölthetik el tartalmasan a nyári szünidőt, ahol 8-16 óráig szervezett programokkal várjuk a gyerekeket. A tábori részvételt minden óbudai gyermeknek ingyenesen biztosítjuk, ahol célként tűztük ki, hogy minden táborozó számára színes és színvonalas programokat biztosítsunk, kihasználva erre mindkét helyszín kiváló területi adottságait.

Az első hétben sem maradhattak el a sportegyesületi foglalkozások és a vidám strandlátogatások. Mindenkit várt a játékos judo foglalkozás, az örök kedvenc a baseball, amit a lányok is nagyon szívesen próbálnak ki. A kislányoka még részt vehettek az akrobatikus torna és az aerobic órákon. Újításokból sosem elég, ebben az évben még egy újdonsággal várjuk a gyerekeket! Meghatározott tábori hetekben a sportprogramok és egyéb fejlesztő kreatív játékok mellett tematikus napokat szervezünk, amelyeket minden alkalommal egy-egy meghatározott témára építünk fel. Így sor kerül lovagi játékokra, Axterix és Obelix elutazik velünk a Gallok sportarénájába, de a kalózparti sem maradhat el. A gyerekekre minden alkalommal versenyszámok, kacagtató próbatételek várnak.

Kövessék híreinket és képes beszámolóinkat weboldalunkon és Facebook eléréseinken. 

 

 

 

1037 Budapest, Laborc u. 2.

tel: +36 1 388 9770

tel./fax: +36 1 250 1346

e-mail: titkarsag@obudasport.hu

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás
Rendben!

Fenntartó