Kondícióból: jeles!

Az ÓSZSZI Nyugdíjas Sport Kupájának résztvevői bebizonyították, a szépkorúak fürgén és jókedvűen küzdenek meg az érmekért. Sőt, az eredményhirdetésre várva még egy kis zumba is belefért!

300 kilométer per óra. Ekkora sebességgel száll a hagyományos tollaslabdánál tízszer nehezebb gyorstollaslabda. E különleges sportág világbajnoka, Darnyik Ágnes volt a díszvendége az idén 18. alkalommal megrendezett Óbudai Szociális Szolgáltató Intézmény (ÓSZSZI) Nyugdíjas Sport Kupának, amelyet hagyományosan a Kaszások Sportcsarnokában tartottak. A világklasszis nem csupán nézőként vett részt az eseményen, ő tartotta a bemelegítést is. A rendhagyó kezdést követően indult az önkormányzat által támogatott verseny, amelyre Bús Balázs polgármester is ellátogatott, hogy személyesen biztassa a sportos csapatokat, amelyek a kerületi idősklubok tagjaiból verbuválódtak. A rendezvény iránti érdeklődést jelzi, hogy 260-an jelentkeztek, közülük elődöntőkön válogatták ki a legjobbakat. A kupáért végül 31 csapat szállt ringbe, 22 a junior, 9 a senior korcsoport képviseletében.

 A remek hangulatú ügyességi versenyek után egy kis ejtőzés következett. A kalóriák pótlásáról a Szociális Szolgáltató Intézmény gondoskodott, szendvicset, gyümölcsöt kínált a kifulladt versenyzőknek, akik ettől új erőre kapva egy rögtönzött zumbázással vezették le a verseny feszültségét.

Kora délután sor került az eredményhirdetésre és az érmek, kupák kiosztására is. Kelemen Viktória alpolgármester és Müller Istvánné intézményvezető  az alábbi csapatoknak adta át a megérdemelt elismerést:

Senior helyezettek:

  1. Hatvany Idősek Klubja
  2. Heltai Idősek Klubja
  3. Szérűskert Idősek Klubja

 Junior helyezettek:

  1. Kiskorona Idősek Klubja 1. csapat
  2. Víziorgona Idősek Klubja 1. csapat
  3. Kiskorona Idősek Klubja 2. csapat

Külön elismerést érdemel a két legidősebb versenyző, Fülöp Istvánné és Nagy Mihály! Gratulálunk minden résztvevőknek és köszönjük nekik, hogy  magatartásukkal, lelkesedésükkel a fiatalabb generációnak értéket és példát mutatnak!

/forrás:obuda.hu/

 

Képgaléria

1037 Budapest, Laborc u. 2.

tel: +36 1 388 9770

tel./fax: +36 1 250 1346

e-mail: titkarsag@obudasport.hu

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás
Rendben!

Fenntartó