Jó helyre került a sportprogramok alatt gyűjtött adomány

Az Óbudai Sport és Szabadidő Nonprofit Kft. Óbuda-Békásmegyer Önkormányzatának támogatásával, hatodik alkalommal, idén is megrendezte a Szabadidő, szeretem! elnevezésű ingyenes sportrendezvény-sorozatát.

A sportprogramok alatt kiemelt figyelmet fordítottunk a jótékonyságra, így ebben az évben a résztvevők felajánlásaikkal az óbudai Családok Átmeneti Otthonát támogathatták. Rendezvényeink minden állomásán - Óbudai Tavaszköszöntő Teljesítménytúra, Óbudai Futófesztivál, Óbudai Családi Sportnap a Dunán, Tour de Óbuda, Óbudai Terepfutó és Túrafesztivál - lehetőséget kínáltunk a jótékonykodásra, ahol az adományozók jóvoltából összesen 246 400 Ft gyűlt össze. Az adományokat a gyerekek karácsonyi ajándékára, valamint a jövő nyári táborozások költségeinek kiegészítésére fordítják.

A 2004. év januárja óta működő Családok Átmeneti Otthona folyamatos munkarend szerint működő, bentlakásos intézmény. Legfőbb célja, hogy az otthontalanná vált szülők és gyermekeik, a családi krízis következtében védelmet kereső szülők és gyermekeik, valamint a szociális krízisbe került gyermekes családok számára átmeneti időre - az elhelyezést kiváltó okok megszűntéig - otthonszerű elhelyezés formájában, együttes ellátást biztosítson. Az ellátás keretében a családban nevelkedő, rászoruló gyermeket ideiglenes jelleggel az életkorához, egészségi állapotához és egyéb szükségleteihez igazodó, teljes körű ellátást biztosító átmeneti gondozásban részesítik.

Az Óbuda Média tudósítása az adományátadásról:

1037 Budapest, Laborc u. 2.

tel: +36 1 388 9770

tel./fax: +36 1 250 1346

e-mail: titkarsag@obudasport.hu

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás
Rendben!

Fenntartó