Óbudai Fitt Családi Percek

Május 12-én pénteken 17-19 óráig Óbudán kilencedik alkalommal rendezi meg Kozma Zsuzsanna Zenepedagógus Fitnesz edző egyedülálló ingyenes családi sport rendezvényét a 9. Óbudai FittMóka Fitt Családi Perceket 0-104 éves korig Varga Mihály Nemzetgazdasági Miniszter, Országgyűlési Képviselő és Bús Balázs Óbuda-Békásmegyer Polgármestere Fővédnöksége alatt.

Az eseményen nagyszülők, anyák, apák, pedagógusok és gyerekek a zenés tornán a játékon kívül versenyezhetnek ügyességüket, fittségüket, állóképességüket megmutatva.

A 75 perces aktív családi tornának a TVE műfüves pályája biztosítja a helyet. (Cím: Budapest III. kerület, Kalap utca 1.)

A  rendezvény különlegessége, hogy a tanévben az óvodáskorú gyermeknek Zsuzsanna a saját maga írt és előadott 12 dalára tanította meg a kéz és lábgyakorlatokat a zenés ovitornán Óbuda-Békásmegyer Önkormányzata megbízásából, mellyel a gyerekeknek a mozgáskoordinációját, izomerejét és hajlékonyságát a csoportos zenés tornával fejlesztette.

Mindenkit szeretettel várnak!

További információ: Kozma Zsuzsanna - Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.