Vízilabdás sikerek - Egyre jobb az Oázis Sport Club

Nyári táborainkkal is a toborzás a cél.

Komoly eredményeket könyvelhetnek el a 3. kerületben is edző Oázis Sport Club vízilabdásai ebben a szezonban. A gyermek, serdülő és ifi játékosaink az egyesület történetében először győztek az országos bajnokságuk alsóházának keleti csoportjában. A 13-14 éves fiúk és lányok az elsők, a 15-16 éves fiúk is aranyérmesek lesznek, az ifik pedig a dobogó második fokára állhatnak fel. Összesített győzelmükkel megnyílik az Oázis Sport Club csapatai előtt az a nagy lehetőség, hogy nyár végén, ősz elején osztályozó meccseket játszhatnak és ezzel akár a bajnokságok felsőházába is felkerülhetnek, ahol a legnagyobb egyesületek vannak. Büszkék vagyunk arra, hogy a csillaghegyi, margitszigeti és bicskei vonallal is rendelkező Oázis SC most már szorosan a híres csapatok nyomában van és arra is volt már példa, hogy nagyszerű játékkal le is győzte neves ellenfelét.

Az Oázis Sport Club minden korosztályban indít csapatot, sőt nagy lépés, hogy néhány éve saját lánycsapatunk is van. Több oázis nevelésű lány és fiú már szerepel a vízilabdások legfontosabb bajnokságában az OB1-es országos meccseken.

Nálunk nemcsak a gyerekek vízlabdáznak jól, de a felnőttek is. A főként ifikből és felnőtt játékosokból álló együttesünknek sikerült a nagy bravúr és az országos bajnokság második ligájában bent tudott maradni és jó meccseket is tudott játszani. Ez nagy szó, hiszen csapatunk az előző szezonban debütált a neves másodosztályos magyar bajnokságban.

Néhány évvel ezelőtt világbajnoki érmet elhozó masters játékosaink sem hagytak fel az edzésekkel és az idei Budapest felnőtt bajnokságban a legrosszabb forgatókönyv szerint is dobogóra állhat. De bízzunk benne, hogy aranylani fog ismét a nyakukban az érem.

Annak érdekében, hogy a legkisebbek közül ügyes vízilabdások kerüljenek ki, így már most toborzunk. Nyáron táborainkban, illetve az utolsó pár hétben még edzéseinken várjuk azokat a 7-10 éves vízbiztos lányokat és fiúkat, akiket érdekel a vízilabda és az úszás és szívesen töltenek el egy-két hetet vizes edzésekkel az Oázis úszó és vízilabda táboraiban. Az újonnan érkezett gyerekeket nemcsak, hogy megtanítjuk még szebben úszni, de elkezdjük a labdás feladatokat is, hogy mindenki örömét lelje a vízilabdázásban. Egyértelmű célunk az, hogy szeptembertől minél több gyerek csatlakozzon csillaghegyi edzéseinkhez.

Bővebb információ Bilkei Bora 06304942009 úszóedző, valamint honlapunkon oazissport.hu, illetve facebook oldalunkon „Oázis Sport Club”.

1037 Budapest, Laborc u. 2.

tel: +36 1 388 9770

tel./fax: +36 1 250 1346

e-mail: titkarsag@obudasport.hu

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás
Rendben!

Fenntartó