Éves közgyűlést tartott a Gankaku SE

Szeptember 21-én tartotta éves közgyűlését a Gankaku Sportegyesület, jelenlegi működési helyszínén a Ghost Fitness teremben, Óbudán.

Az esemény két legfontosabb napirendi pontja a tisztújítás és az alapszabály változtatás voltak. A közgyűlés egyhangúlag újabb 5 évre az egyesület elnökének választotta Szabó Jánosné (3. dan) * Tünde senseit – aki alapító tagként, 2005-től látja már el ezt a feladatot. Az elnökség további két tagja: Szegőné-Szabó Adrienn (2. dan) és Szabó János Ferenc (1. dan) mestereket, akik 20 éve tanulnak a mestertől és szintén alapító tagjaik a Gankaku SE-nek (Tünde sensei névrokonai). Felügyelő bizottsági tagok: Peltzer Dóra, Nagy Adrienn, és Krammer Krisztián lettek.

A másik jelentős eseménye a közgyűlésnek az alapszabály szerinti célok kiegészítése. A Gankaku Sportegyesület küldetése továbbra is az egészséges életmódra való nevelés, a sportolók „egészséges életmóddal párosuló sport centrikus szemléletének kialakítására, az egészséges életmód iránti igény fejlesztésére, a társadalmi öntevékenység és közösségi élet kibontakoztatására.” Az idei év változásai változtatásokra kényszerítették a szervezet vezetőit. A „soha fel nem adás” jegyében döntöttek úgy, hogy tevékenységeik köreit hivatalosan is bővítik. Eddigi működésük során is foglalkoztak aktív turizmussal, valamint tehetségkutatással – tehetséggondozással. Most alapszabály szerinti célként is felvették ezeket. 

Az egyesület tehetségponttá fog válni, amire meg is kezdték az előkészületeket. Befolyásoló tényező volt ebben a döntésben az idei „Bonis Bona – A Nemzet Tehetségeiért” díjazásban elért sikerük.

Aktív turizmussal elsődleges céljuk: „A természetben való sportjellegű, aktív túrázás népszerűsítése, a teljesítménytúrázás megismertetése és megszerettetése, a természeti és környezeti értékek megismertetése, azok védelmének aktív elősegítése, a turista kultúra hagyományainak ápolása.” Figyelemfelhívás az alternatív közlekedési eszközök, ezen belül is elsősorban a kerékpár használatára.

A Gankaku Sportegyesület minden negatív körülmény ellenére, töretlenül folytatja munkáját egy egészségesebb, testileg és lelkileg kiegyensúlyozottabb lakosú Óbuda érdekében!

 

1037 Budapest, Laborc u. 2.

tel: +36 1 388 9770

tel./fax: +36 1 250 1346

e-mail: titkarsag@obudasport.hu

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás
Rendben!

Fenntartó