Vízilabdázz az Oázis Sport Klubban

Még tart a nyár, de érdemes már gondolkodni az iskolakezdésben! 

Buszos vízilabda edzések kora délután

Az Oázis Sport Club ingyenes busszal viszi és hozza a gyerekeket  a Fodros Általános Iskola, a Dr. Béres József Általános Iskola és a Zipernovszky Károly Általános Iskola helyszíneiről vízilabda előkészítő edzésekre. Olyan gyerekeket várnak, akik szívesen járnának úszni és vízilabdázni, de a szülők nehézkesen oldanák meg az edzésre jutást. A lányokat és fiúkat 14 óra előtt - az iskola támogatásával - busszal viszik a Vízművek uszodájába, majd 15:30-ra vissza is juttatják őket a napközibe.

Vízilabda edzések az iskola után? Jó közösség, eredmények a vízilabda bajnokságokban.

Hétköznaponként délután 3 órától és 3/4 4-től várják a vízilabda iránt kedvet érző lányokat és fiúkat edzéseinken. Az Egyesületben edző srácok nemcsak ügyesen úsznak és egyre szebb eredményeket érnek el a vízilabda bajnokságokban, de jó társaságban, tartalmasan töltik a délutánjaikat. A szülői közösség is nagyon jó, összetartó. 

Az egyesület az alábbi elérhetőségeken várja az érdeklődő telefonokat és leveleket: Bilkei Bora (+3630 494 2009),  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

1037 Budapest, Laborc u. 2.

tel: +36 1 388 9770

tel./fax: +36 1 250 1346

e-mail: titkarsag@obudasport.hu

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás
Rendben!

Fenntartó