BASE filozófia: a jó műhely elve eredményekhez és sikerélményhez vezet

Az Egyesület hitvallása szerint a szabadidős tömegsport, és az utánpótlás felelős, értékes nevelése, elengedhetetlen az egészséges életmód, helyesebb életvitel kialakítása szempontjából. Mindeközben a tömegsport és az utánpótlás a versenysport alapját is alkotja. Egy "jó műhely, a magas emberi morállal, magas szakmaisággal végzett tematikus munkája" termékeny talaj a sportolni, fejlődni vágyó gyerekek részére.

Az eredmények tükrében úgy gondolják, hogy a BASE mindent megtesz azért, hogy a "jó műhely" elvárásainak megfeleljen! Köszönhetően az edzők, szerető, odafigyelő magas szintű szakmai munkájának az idei tavaszi versenyszezon is komoly elismeréseket hozott az egyesület versenyzőinek. Alábbi összefoglalónkban áttekinthetjük az időszak eredményeit.

 • 2018.03.10 – 11. Magyar Látványtánc Szövetség Területi versenyén a Junior duo csapat ezüstminősítést szerzett. Generációs akrobatikus táncban arany minősítést szerzett a BASE csapata, melyben az edzők és versenyzők együtt mutathatták meg tudásukat! Külön köszönet Bartha Viktóriának, nemzetközileg is elismert kiváló koreográfusnak, aki fantasztikus földrészeket átívelő leleményességgel kezdte betanítani a csapatot az internet segítségével!

 • 2018.03.24-én Országos Cheer verseny keretében megrendezték a II. Magical Flight versenyt, melyen egyetemisták és általános és középiskolások is felléphettek. A BASE a Cheer szakosztályának működtetésével kimondottan az egyetemi sport utánpótlását tűzte ki célul. Célkitűzéseik szerint megfelelően előképzett gyerekeket szeretnének nevelni, akik a felsőoktatási éveikben jól tudják kamatoztatni megszerzett tudásukat. Az indított egységek jó eredménnyel zártak: a két női páros arany és ezüstéremmel zárta a napot, a nagyformációs tánccsoport szintén aranyérmet szerzett,  az emelő csoport az ötödik lett.

 • 2018.03.25. Abonyban Országos Akrobatikus Torna versenyen vettek részt. A versenyre három egységgel érkeztek, két női hármas és egy női párossal. Mindhárom egység, megérdemelten elhozta az aranyérmet.

 • 2018.03.28 – 04.02. Olasz Nemzetközi verseny Cesenaticoban a VB-n való indulás feltételeként szerepelt. Ott felkészítő két napos edzőtáborban és azt követően megtartandó nemzetközi versenyen vettek részt. A hazai egységek mellett Svájciak, Németek, Osztrákok is jelen voltak mezőnyünkben. A BASE női párosa a versenyen elért eredményével megszerezte a kvalifikációs lehetőséget a VB-n való szereplésre. Az Óbudai páros magas fölénnyel nyerte meg a versenyt! Öröm volt látni náluk a nemzetközi aranyérmet. A 2018.04.06 -11-e  között megrendezett Akrobatikus Torna Világbajnokságon szintén elismerés illeti a páros szereplését. A Magyar gyakorlatban is (nehézsége miatt) ritkának számító 12-18 as kategóriában indított női páros, a közép mezőny végén végzett, de a lehetőségek ismeretében, kialakított elvárásunknak maximálisan megfeleltek. Büszkék lehetünk a párosunkra, gratulálunk a Vezető edző kitartó felkészítő munkájának!

 • 2018.04.13 SZPA FC rendezésű Országos Szabadidős Sport Verseny Viktória Kupán a BASE 15 egységgel indult, 6 arany érem, 3 ezüst, 3 bronz, két IV., egy VI.hely és rengeteg elismerés, hogy ennyi egységet, jó minőségben tudtak kiállítani.

 • 2018.04.14 Mórahalmon Országos Akrobatikus Torna versenyen a MOVET Kupán vettek részt. Négy egységgel, fiú párossal, vegyes párossal, női párossal, női hármassal vettünk részt a versenyen. Örömmel tapasztaltuk, hogy felkészült versenyzői egységeink mind aranyérmet szerzett. Négy egység, négy arany!

 • 2018.05.11. A BASE által megrendezésre került Országos Szabadidős Sport Verseny Viktória Kupán is az eredmények magukért beszéltek. Sikeres volt a sportágat népszerűsítő, szabadidős verseny, köszönhetően a nagy számú nevezésnek elmondható, hogy az egyesület gyakorlatilag kinőtte az iskolai tornatermet. Öröm és visszaigazolás volt számukra, hogy még többen jöttek, mint tavaly. A BASE 16 egységet tudott indítani. Eredményeink 5 arany-, 3 ezüst-, 4 bronz, két IV., egy V., egy VII. helyet; és az egyesületek között külön számítás alapján kihirdetett Viktória Kupát is sikerült megnyerni.

 • 2018.05.12 Magyar Látványtánc Szövetség Magyar Bajnokság Az egyesület két csapata indult. A Generációs csapat arany minősítést és különdíjat kapott, amivel megszerezte a jogot a Brassói, júniusban megtartott Európa Bajnokságra. Junior csapatunk szintén dobogós lett, ők bronzérem értek el. A brassói verseny eredményei hamarosan következnek...

 • 2018.05.13 Országos Fradi Kupa Ismét sikeres verseny! 6 egységből 3 arany -, 3 ezüstérem.
 • 2018.05.19 Magyar Bajnokság és Nemzetközi nyílt cheer verseny Junior freestyle Dance double team:  ezüstérmet, Mini freestyle Dance double team: 4. helyezést és a Mini freestyle Dance team szintén ezüstérmet ért el.

 • 2018.05.26 VIII. BASE Bajnokság Az egyesület újabb saját rendezésű versenyén öröm volt látni, hogy fantasztikus hangulat, tehetséges versenyzők gyakorlatai tették felejthetetlenné az eseményt: 6 egységgel szinte papírforma szerint sikerült megint elérni a 3 arany- és 3 ezüstérmes helyezést.

A Budai Akrobatikus Sport Egyesület nem gondolja, hogy elérte célját és nem tehet többet. Eredményeit, örömmel és megbecsülve, fogadva, továbbra is szeretne fejleszteni, fejlődni. Új célok kitűzésével további értelmes, hasznos utat mutatni a fiatalok számára. Köszönet az összes edzőnknek, tanárnak, akik ilyen szeretettel szakmai alázattal, kifogyhatatlan energiával nevelik a kezdő, haladó, B és A kategóriás sportolókat! 

 

 

 

1037 Budapest, Laborc u. 2.

tel: +36 1 388 9770

tel./fax: +36 1 250 1346

e-mail: titkarsag@obudasport.hu

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás
Rendben!

Fenntartó