Trek Kupa gyermek hegyikerékpáros verseny

A verseny neve: Trek Kupa

A verseny típusa: Olimpiai Cross (XCO) terepen, körpályán rendezett verseny, a különböző kategóriák számára megfelelő nehézségi szinttel.
A verseny célja: A hegyikerékpározással ismerkedő gyermekek számára versenyzési lehetőség biztosítása
A verseny résztvevői: Azok a 18 évnél fiatalabb személyek, akik nem rendelkeznek az MKSZ által kiállított 2018-ra érvényes versenyengedéllyel (licence-el)

A verseny ideje: 2018.04.07. szombat 10 órától
A verseny rendezője: Trek Szabadidő és Sport Egyesület
Versenyigazgató: Molnár Dénes (20-9603739)

A verseny helye: Pilisborosjenő, Dózsa György utca felső végénél táblákkal jelezve. A helyszín autóval megközelíthető, a Dózsa György utca felső végén lehet autóval parkolni.

A leghosszabb körpálya kb. 750m hosszú, szintemelkedése 15m. Ebből a körből levágásokkal alakítjuk ki a kisebb köröket.

Előnevezni ezen az oldalon lehet, április 4-én éjfélig. Nevezni a helyszínen is lehet minden korosztálynak 9:45 percig. Nevezési díj nincs!

Edzeni szombaton reggel 8:30-tól 9:45 percig lehet a pályán
Az első rajt 10:00-kor lesz a legfiatalabb korosztálynak, és utána folyamatosan az eggyel idősebb korosztályoknak.
Díjkiosztó közvetlenül a verseny befejezését követően, kb. 12:30-kor. Korosztályonként az első 3 helyezett fiú és lány versenyzőt érem díjazással jutalmazzuk. Az előnevezettek emléklapot kapnak. A versenyen az MKSZ szabályai érvényesek.

Csak megfelelően működő kerékpárral és biztonságosan rögzített fejvédővel lehet részt venni mind a versenyen, mind a pálya bejáráson!

Az adott kategóriába nevezők létszámától függ, hogy a fiúkat és a lányokat külön indítjuk-e. Ha kevesen vannak, akkor egyben, ha sokan akkor külön.

A lányokat abban az esetben is külön értékeljük, ha a fiúkkal együtt versenyeznek!

Amennyiben a verseny során, az első versenyző teljesíti az előírt körszámot és befut a célba, akkor a lekörözettek nem kezdhetnek új kört, hanem körhátránnyal kerülnek értékelésre! (Mint a Forma-1-ben)

Amennyiben olyan sok induló lesz, hogy egyszerre nem férnek el a pályán, akkor a több előfutamot rendezünk, és a továbbjutók kerülnek be a döntő futamba.

 

A helyezések eldöntése: A versenyt az a sportoló nyeri, aki a korosztálya számára előírt körszámot a leggyorsabban teljesíti. Amennyiben előfutamokat is le kell bonyolítani, akkor az előfutamban elért sorrend csak a döntő futamba kerülést határozza meg. A döntő futamban csak az ott elért sorrend számít, az jelenti a verseny helyezéseinek sorrendjét.

1037 Budapest, Laborc u. 2.

tel: +36 1 388 9770

tel./fax: +36 1 250 1346

e-mail: titkarsag@obudasport.hu

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás
Rendben!

Fenntartó