Óbudai Versenybírók a Magyar Karate Szakszövetségben

2018. január 6-án tartotta a Magyar Karate Szakszövetség országos nyílt bírói tanfolyamát és vizsgáját. A Gankaku Sportegyesület két ifjú sportolója is részt vett a megmérettetésen, mindketten sikeresen. A szervezetnek (és Óbudának!) így már 3 fő minősített bírója lett!

Krammer Krisztián (1. dan), az egyesület legeredményesebb versenyzője. Nemrég számoltunk be Goju-kai stílus világbajnokságon elért sikereiről. Többször dobogós nyílt hazai és nemzetközi versenyeken, magyar válogatott.

Sárközi Miklós (2. kyu) már nem versenyez aktívan, de rendszeresen részt vesz a versenyzői és a tradicionális edzéseken.

Mindketten aktív tagjai az egyesületnek. Fiatal koruk ellenére (16 és 18) már részesei a kerületi és az egyesület többi működési területeinek sportéletének.

2017. december 2-án rendezte az egyesület „VI. Gankaku – Óbudai Kupa a Dr. Borzási és Kollégái Fogorvosi és Implantológiai Rendelő támogatásával” elnevezésű utánpótlás karate versenyét, ahol Miklós és Krisztián rendezőként és bíróként is részt vállaltak a munkából! Az esemény jellegét tekintve meghívásos volt, de már országos szintűre nőtte ki magát - ahol időnként nemzetközi érdeklődés is mutatkozik! Decemberben rekord létszám: 318 fő jelentkezett megmérettetni magát. A szűkös hely ellenére a verseny időben és sikeresen lezajlott. Tudomásul véve az érdeklődés nagyságát, a szervezők már el is kezdték a munkálatokat a 7. Gankaku Óbudai Kupára, ami 2018. december 2-án, vasárnap lesz lebonyolítva, a várható érdeklődők számának megfelelő helyszínen!

Az esemény kiemelt támogatói:

  • Budapest III. kerület, Óbuda-Békásmegyer Önkormányzata, Bús Balázs Polgármester
  • Borzási és Kollégái Fogorvosi és Implantológiai Rendelő

www.gankaku.hu

www.facebook.com/gankakuteam

www.instagram.com/gankakuteam

1037 Budapest, Laborc u. 2.

tel: +36 1 388 9770

tel./fax: +36 1 250 1346

e-mail: titkarsag@obudasport.hu

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás
Rendben!

Fenntartó