Óbudai sikerek a nemzetközi karate versenyen

2017. november 26-án vasárnap került megrendezésre a „25th Hungarian Tatami Karate Cup” elnevezésű nemzetközi karate verseny, Szigetszentmiklóson. A Gankaku Sportegyesület Óbudai klubját 2 fő képviselte, és mindketten dobogós helyezéssel zárták a viadalt!

Szabó Petra junior női kumite -53 kg III. helyezést, 

Krammer Krisztián junior férfi kumite -68 kg II. helyezést ért el.

Gratulálunk a versenyzőknek!

A „profik” után az utánpótláson a sor! December 9-én kerül megrendezésre a „VI. Gankaku Óbudai Kupa A Dr. Borzási és Kollégái Fogorvosi és Implantológiai Rendelő támogatásával” elnevezésű utánpótlás országos karate verseny. Helyszíne az Aquincum Angol-Magyar Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola. Az esemény és a versenyzők kiemelt támogatója Budapest III. kerületének Önkormányzata, valamint Bús Balázs Polgármester Úr, aki a verseny fővédnöke is. Támogatók még az Észak-Budapesti Tankerületi Központ, Budapest Főváros Önkormányzata, és az Emberi Erőforrások Minisztériuma. A rendhagyó sporteseményen az egyesület nagy hangsúlyt fektet az indulók motiválására. A gyerekeknek játékos programokkal igyekeznek segíteni a stresszoldásban, és hogy minél több élménnyel távozhassanak. Ezen külön stáb: Télapó, Lufibohóc, Arcfestő, Piatnik játékmesterek dolgoznak. A verseny jellege (kezdő, utánpótlás) ellenére, képzett nemzetközi bírók irányítják a mérkőzéseket.

www.gankaku.hu

facebook.com/gankakuteam

www.gankaku.hu/obudakupa

1037 Budapest, Laborc u. 2.

tel: +36 1 388 9770

tel./fax: +36 1 250 1346

e-mail: titkarsag@obudasport.hu

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás
Rendben!

Fenntartó