Sportra neveléssel, kiváló eredményekkel öregbíti Óbuda sportos hírnevét a BASE

Fantasztikus érzés, hogy az iskolakezdéstől szinte megállíthatatlan az érdeklődés egyesületünkben a BASE-ban, a torna iránt. Annak érdekében, hogy az igényeknek megfeleljünk, új edzésórákat indítunk. Legfrissebb eredményeink pedig újra azt igazolják, hogy a BASE méltó a jó hírnevéhez. Számunkra pedig azt jelzik, hogy munkánknak mennyi csodás gyümölcse érik. Íme, egy-két örömteli adat.

Az őszi évadot indító országos versenysorozaton, a 2017-10-28-án megrendezett ÉTC kupán a BASE kirobbanó sikereket ért el. A „B” és az „A” kategóriában indított, összesen 17 egység már önmagában is hatalmas teljesítmény, mind létszám, mind pedig felkészülés tekintetében. Ám az, hogy ilyen eredményesen végeztek, mi több, minden pontszerző egységünk kvalifikálta magát a Magyar bajnokságra, igazolja az állítást, hogy a BASE-ban jó és érdemes tornázni. A versenyen 9 arany, 5 ezüst, 1 bronz, 1 negyedik, és egy hatodik helyezést értek el a versenyzőink. Virágozzék az ÓBUDAI TORNA! 

 

1037 Budapest, Laborc u. 2.

tel: +36 1 388 9770

tel./fax: +36 1 250 1346

e-mail: titkarsag@obudasport.hu

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás
Rendben!

Fenntartó