Világbajnoki negyedik lett az Oázis Sport Club a Fina 40+ Masters Class vízilabda küzdelmében

Fantasztikus eredménnyel, negyedik helyen zárt a budapesti Fina Masters Class 40+ vízilabda világbajnokságán a III. kerületi Oázis Sport Club. Az egykori élvonalbeli vízilabdások hét napon át küzdöttek. A hatodik napon az olimpiai bajnokokból álló Millenium csapat verte meg őket nem is olyan sokkal, majd másnap a már fáradt csapat a romániai Brenntag SC-vel vívott bronzmérkőzést, és végül alul maradt.

Az Oázis Sport Club nemcsak ezzel jeleskedett az óbudai sportéletben, idén nyáron ugyanis száznál több lányt és fiút edzőtáboroztatott három helyszínen. Többek között két héten át hatvan kisiskolás ismerkedett a vízlabda világával ingyenes táboraikban. Az Országos Diáksport Szövetség és a Magyar Vízilabda Szövetség által támogatott Póló nyár rendezvény keretén belül ügyes III. kerületi lányokat és fiúkat sikerült megismerni és toborozni. A srácok edzetten, barnán és jókedvűen kezdenek majd bele a következő iskolaévbe.

Azokat a gyerekeket, akiket elvarázsolt a világbajnokság csodás világa és szívesen kipróbálnák a vízilabdát, vagy tanulnának úszni, szeretettel várjuk a Fővárosi Vízművek Sporttelepén kora délutáni edzéseinkre. A kezdőknek 15 órától és többieknek 15.45-től tartunk edzéseket. Olyan lányokat és fiúkat várunk, akik már valamennyire tudnak úszni. Az ügyesek aztán csatlakozhatnak korosztályos csapataikhoz, amelyek reméljük, idén is szép eredményeket érnek el a vízilabda bajnokságokban.

Bővebben az Oázis Sport Club honlapján: oazissport.hu oldalon, valamint a facebook-on találnak információt.

1037 Budapest, Laborc u. 2.

tel: +36 1 388 9770

tel./fax: +36 1 250 1346

e-mail: titkarsag@obudasport.hu

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás
Rendben!

Fenntartó