Sportlétesítmény hosszútávú bérlési lehetősége sportegyesületeknek

A megnövekedett igényre reagálva bővítette kapacitását a Dance - Factory Sport- és Tánccentrum. Az eddigi érdeklődések alapján az idei szezonra áprilistól tudják fogadni az új teremigényeket. Ahhoz, hogy a különböző sportágak tárgyi- és edzésidő szükségleteit megfelelően koordinálják a jelen- és a következő szezonra, illetve az edzőtáborok időszakára, minél előbb kérik az igények jelzését.

Néhány információ a Dance - Factory Sport- és Tánccentrumról:

Az ország legnagyobb (24 m x 15 m) alapterületű és belmagasságú (8 m), oszlop nélküli, egybefüggő tükörfelülettel rendelkező központi sportcsarnoka mellett, további 4 terem (100 nm, 50 nm, 50 nm, rúd terem) – köztük a rúd akrobatika, a rúdtánc nemzetközi versenyfeltételeinek is megfelelő különterem – biztosítja a sportágak, sportolók edzéshez szükséges feltételeit.

A sporttelep számos sportág, egyesület, rendezvény helyszínéül szolgál, de bizonyos sportok (labdarúgás, kézilabda, röplabda) befogadását nem tudja megoldani. Ennek ellenére jelenleg is heti háromszor edzenek a sporttelepen labdarúgók. Egy speciális program keretében itt tartják erősítő edzéseiket. A Dance - Factory nagy támogatottságot élvez a szülők részéről is, hiszen a rendkívül jó közlekedés (1, 17, 41 villamos, 160, 218, 260 busz és Volánbusz) a gyermekeik számára lehetőséget ad az önálló megközelítésre és a hazajutásra. A sportcentrum közvetlen közelében kényelmesen és ingyenesen lehet parkolni. 

Várják minden olyan egyesület jelentkezését, akiknek a fenti információk felkeltették az érdeklődésüket, akik időben szeretnék sportolóik, szakosztályuk jövőjét biztosítani.

A szabad kapacitásokkal kapcsolatos tárgyalásra és a sportcentrum bejárására a hét bármely napján biztosítanak lehetőséget, előzetes időpont egyeztetés után.

Kapcsolat: Nyáry Andrea (Ügyvezető, HSDC vezetőedző)
Cím: 1037 Bécsi út 267.

Telefon: +3620-323-07-85
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Web: www.dance-factory.hu